herkesin kendi görüşü bir şey diyemem sadece görüşümü belirtmeden duramadımBence değil
herkesin kendi görüşü bir şey diyemem sadece görüşümü belirtmeden duramadımBence değil
İyi ki olaylar sana göre işlemiyor.Şuanki Luffy'den Hancock tan Doflamingo'dan Enel'den Law'dan Kid'ten Ceasar'dan güçlü olduğunu sanmıyorum benim fikrimce
Eyvallah, eline sağlık.resimlerle güncellendi.
son düzenlemeyi ben yapmadım modlar yaptı ben sadece üstüne resimleri ekledim birseye benzesin diye,aralık verince sayfa cok uzuyor.bir cok resmi kendim kırptım ama bazılarını daha kırpmam lazım onlarıda aksam yapayım az daha kısalırsa sayfa boyu dedigim bosluk bırakırım ve tesekkürlerEyvallah, eline sağlık.
Ancak aralarda paragraf boşlukları bırakırsan daha anlaşılır olabilir hocam.
Sayfa istediği kadar uzasın yahu, yazılanlar açık olsun yeter. Bir el atıver hocam, ben simetrik adamımdır, rahatsız oluyorum.son düzenlemeyi ben yapmadım modlar yaptı ben sadece üstüne resimleri ekledim birseye benzesin diye,aralık verince sayfa cok uzuyor.bir cok resmi kendim kırptım ama bazılarını daha kırpmam lazım onlarıda aksam yapayım az daha kısalırsa sayfa boyu dedigim bosluk bırakırım ve tesekkürler
ok tmmSayfa istediği kadar uzasın yahu, yazılanlar açık olsun yeter. Bir el atıver hocam, ben simetrik adamımdır, rahatsız oluyorum.
Eyvallah.ok tmm
One Piece 15th Anniversary: Dive to Grand World kaynak bu oyun e.oda onaylamıs acein ödülü bilinen en yüksek ödül 550 milyon beliAcein ödülü nerde açıklandı ya?