Yalnız meyve gelişimi diyorsunuz da iki meyve çok farklı. Biri logia diğeri paramecia. Mera merayı erken yesen ne olacak? Sabo yer yemez ateşi kontrol etmeye başlıyor. O yüzden meyve üzerinden bakarsanız Ace daha şanslı.
Sabo çalışmaya başlamıştı Dressrosa sonrasıSabo yer yemez Ace'in imza saldırısını çakabiliyor ama sen bilirsin tabii :S
Bi daha ki görüşümüzde Ace'in yapamadığı şeyleri yapar zaten.Sabo çalışmaya başlamıştı Dressrosa sonrası
Belki de Entei atar
Mera Mera çok zor kullanışlı bir meyve değil zaten şeytan meyveleri öyle alışma süreci meşakkatli bir süreç değil. CP-9'da bunun örneğini gördük zaten.Sabo yer yemez Ace'in imza saldırısını çakabiliyor ama sen bilirsin tabii :S
Şapka yakan Ace'e anlat o kullanımıMera Mera çok zor kullanışlı bir meyve değil zaten şeytan meyveleri öyle alışma süreci meşakkatli bir süreç değil. CP-9'da bunun örneğini gördük zaten.
Sabo orada Ace'in anılması adına o hareketi yaptı zaten. Şov yani bir bakıma.
Ben atıyorum ölü taklidi yapıyorsun amaBurası Kf burada manga ispatına yer yok!
Wano'yu görmüş herif bir kere!!! Luffy anca reröröŞapka yakan Ace'e anlat o kullanımı
WANO 2023 RÖRÖRÖRWano'yu görmüş herif bir kere!!! Luffy anca rerörö
Babasının iradesine mi kapılmışAce de ona diyor seni KK yapıcam diye. Babasının ne istediğinden haberi yok daha. Haberi olmadığı gibi babasının iradesine kapılmış aynı zamanda. :S Sorsan KK iradesi var derler bir de xD
Bak kafa dede ne demiş? Sana kontra yapacaktım Enel üzerinden ama fırsat olmadı. peki sence Ace'nin ölmese potansiyeli ne?Ben atıyorum ölü taklidi yapıyorsun ama