Tam terside olabilir şimdi.Kata ile top gibi oynar Sabo
Tam terside olabilir şimdi.Kata ile top gibi oynar Sabo
Tam tersine Luffy'nin plotunu başarıyla örtbas etmeye çalışıyor sayın mangaka.Aaaa ne oldu Enies Lobby'de gemi ayaklarına servis mi geldi ama hükümet binasını patlattı ve kaçtı yaaa... diye.İşte saçma bir kavram olduğu için senin nezdinde de böyle oluyor. Luffy'nin her başarısını plot armor lafıyla ört bast etmeye calisiyon bu ne kadar aciz kaldigini gösteriyor.
Elbet Luffyy başarılarıyla dolu Manga olduğu için haksız sayılmazsın. Başka yolu yok çünkü.
He doru benim hatamYavaş oynasın yaw. Bir yerini incitmesin. Zoro ile kıyas etmiyoruz Kata ile kıyas ediyor.......
2x zor ama. Öyle bir çarpan değil ateş logiası. Tam potansiyeline ulaşınca dağı taşı deler zaten de keşke o meyvayı yemeseydi.
270m o seviyede denk karakterler için çok önemli değil gibi geliyor bana.
O da bir ihtimal tabiiTam terside olabilir şimdi.
Dof fanı bunlardan bahsetmesin Shiciligi bırakmış gibi haber yaptırıyor Cp0 kullanıyor. Bunları neye bağlı Kutsal Ejder olmasına. Ehehe en büyük armoru h.haki verilmesi. Moriah bundan daha çok hak ediyor h.hakiyi. Dof fanları az ötede nefes alsın hacı.Tam tersine Luffy'nin plotunu başarıyla örtbas etmeye çalışıyor sayın mangaka.Aaaa ne oldu Enies Lobby'de gemi ayaklarına servis mi geldi ama hükümet binasını patlattı ve kaçtı yaaa... diye.
Aşağı yukarı denktirler. Seçme şansım olsa ben de Sabo derim ama. O şansı rokete kafa atan adama veririm pekala.He doru benim hatam
Ben yine de olası bir vsde Sabo alır derim.
Kimin hak edip hak etmediğine sen mi karar veriyorsun sayın mangaka.Dof fanı bunlardan bahsetmesin Shiciligi bırakmış gibi haber yaptırıyor Cp0 kullanıyor. Bunları neye bağlı Kutsal Ejder olmasına. Ehehe en büyük armoru h.haki verilmesi. Moriah bundan daha çok hak ediyor h.hakiyi. Dof fanları az ötede nefes alsın hacı.
Sabo yavaş oynasın yalnız.Kata ile top gibi oynar Sabo
Enel gibi meyveyi çıkarsan herhangi bir cp9 üyesi etmeyecek hatta 500 douriki yani süperinsan gücünde bile olmayan karakter yıldırım logiası ile MİLATTAN ÖNCEKİ AÇIKLAMAYA GÖRE en az 500 milyon ediyorsa, Sabo ateş logiası ile ve üstüne yaptığı antrenmanla rahat rahat 1 milyar 200 milyon eder bence. Kaldıki logiayı yedikten sonra Fujitora ile kapışması oldu bunun, bak dikkat et henüz logiayı yeni yemişti. Daha sonra Burgess mekanlarına sızdığı zaman antrenman yapıyordu Sabo.Yavaş oynasın yaw. Bir yerini incitmesin. Zoro ile kıyas etmiyoruz Kata ile kıyas ediyor.......
2x zor ama. Öyle bir çarpan değil ateş logiası. Tam potansiyeline ulaşınca dağı taşı deler zaten de keşke o meyvayı yemeseydi.
270m o seviyede denk karakterler için çok önemli değil gibi geliyor bana.
Reyiz bu evreyi az önce geçtik amaSabo yavaş oynasın yalnız.
Çamur mu atayım, adamda yokta biz mi var ediyoruz xDAce'in pek başarısı yok o zaman Luffy'ninkilere çamur atayım.