Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Ace, Hangi Supernovalar'ı Yenebilir?

Ace Hangisi/lerini yenebilir?

• Luffy

Kullanılan: 23 12.6%
  • Kid

Kullanılan: 58 31.7%
  • Zoro

Kullanılan: 65 35.5%
  • Law

Kullanılan: 77 42.1%
  • Hawkins

Kullanılan: 121 66.1%
  • X-Drake

Kullanılan: 103 56.3%
  • Bege

Kullanılan: 116 63.4%
  • Jewelry Bonney

Kullanılan: 119 65.0%
  • Urouge

Kullanılan: 103 56.3%
  • Killer

Kullanılan: 121 66.1%
  • Apoo

Kullanılan: 116 63.4%
  • Hiçbirisi

Kullanılan: 12 6.6%
  • Hepsi

Kullanılan: 67 36.6%

• Kullanılan toplam oy
    183
Benim nezdimde de plot armor akşamları lahmacunun yanında çok iyi gider, bir de içine az yapraklı(pul) biber atıp karıştıracaksın offf deme :eek:
İşte saçma bir kavram olduğu için senin nezdinde de böyle oluyor.:D Luffy'nin her başarısını plot armor lafıyla ört bast etmeye calisiyon bu ne kadar aciz kaldigini gösteriyor.:D

Elbet Luffyy başarılarıyla dolu Manga olduğu için haksız sayılmazsın.:D Başka yolu yok çünkü.

İşte saçma bir kavram olduğu için senin nezdinde de böyle oluyor.:D Luffy'nin her başarısını plot armor lafıyla ört bast etmeye calisiyon bu ne kadar aciz kaldigini gösteriyor.:D
Luffy'nin başarısı yok, plot armoru var ister kabul et ister etme xD

O plot armora sahip HER karakter o başarıların iki mislini gösterirdi ;)

Aciz olayına gelirsek yılların geyiğini acizlikten farklı farklı şeylere çeviren de ben değilim :oleyo2:

Yani serideki açıklardan birisi tabiki, 2 yıl sonrasında karşımıza çıksaydı 550 milyonun 2 katınada ulaşırdı rahatlıkla kabulum, 1 milyar 100 milyonda olurdu yani. Ama sorun şu ki 550 milyonluk bir adam olarak öldü, orada bir açık var işte. Oda'nın saçmalığıda diyemiyorum direk, sonuçta ödülleri düşükten verdiği zamanlar.

Güncelde Sabo'nun bile 600 milyon ödülü var ama o da genç bir karakter ve potansiyeli fazla, yani süpernovalar gibi bulunduğu ödülün 2 katını hakeden birisi. Ben Sabo'yu şuan totalde 1 milyar 200 milyonluk adam olarak düşünüyorum, Ace'in potansiyeli daha fazlaydı diyebiliriz bu bakımdan.
Serideki ödül mantığının bugı gibi o ts aslında. Kaldı ki Ace yakalanmadan önce Roger'ın oğlu olduğu biliniyor. Ödülün bir kısmı buradan da gelmiş olabilir ki ona rağmen çok az. Hem ateş Logiası, hem Gol D. hem Wb tümen komutanı ve tüm bunların yanında BB tayfasını uyarıyor bu adama karşı. Tüm parçaları birleştirdiğimizde 550m çok az.
Sabo ise kapalı kutu. Gösterdiği kadarıyla bir Kata edebilir. Ama etmeyebilir de.

Serideki ödül mantığının bugı gibi o ts aslında. Kaldı ki Ace yakalanmadan önce Roger'ın oğlu olduğu biliniyor. Ödülün bir kısmı buradan da gelmiş olabilir ki ona rağmen çok az. Hem ateş Logiası, hem Gol D. hem Wb tümen komutanı ve tüm bunların yanında BB tayfasını uyarıyor bu adama karşı. Tüm parçaları birleştirdiğimizde 550m çok az.
Sabo ise kapalı kutu. Gösterdiği kadarıyla bir Kata edebilir. Ama etmeyebilir de.
Kata ile top gibi oynar Sabo

Sabo, Kata'dan güçlüdür bence. Ateş logiasından önce 600 milyon ediyor muhtemelen, o ödül ona sayılmış olabilir. Logia ile beraber gücüne güç kattı bu unutuluyor. En son antrenman yapıyordu diye hatırlıyorum, yani dahada güçlenmiş olma ihtimali yüksek. Bu bakımdan Sabo'nun bulunduğu ödülün 2 katını alacağını düşünüyorum ben 1 milyar 200 gibi. Potansiyeli var yani şuan için bu ödülü almasında.

E.Oda sadece 2 yıllık arada artırmadı bu ödüllerin dozajını, git gide dahada artırıyor. Bir yonkou sağ kolunu 1 milyar 50 milyon görüyoruz, diğer yonkou nun sol kolunu 1 milyar 320 milyon görüyoruz, dozaj gittikçe artıyor, bu bakımdan aşağı yukarı böyle düşünüyorum son durumu.

Luffy'nin başarısı yok, plot armoru var ister kabul et ister etme xD

O plot armora sahip HER karakter o başarıların iki mislini gösterirdi ;)

Aciz olayına gelirsek yılların geyiğini acizlikten farklı farklı şeylere çeviren de ben değilim :oleyo2:
Ace'in pek başarısı yok o zaman Luffy'ninkilere çamur atayım.:D

Luffy Zoro Kid hariç hepsini yener. Ama 2 yıl önceki Ace. Eğer oda 2 yıl zaman atlaması görseydi hepsini rahat alırdı.

Kata ile top gibi oynar Sabo
Yavaş oynasın yaw. Bir yerini incitmesin. Zoro ile kıyas etmiyoruz Kata ile kıyas ediyor.......
Sabo, Kata'dan güçlüdür bence. Ateş logiasından önce 600 milyon ediyor muhtemelen, o ödül ona sayılmış olabilir. Logia ile beraber gücüne güç kattı bu unutuluyor. En son antrenman yapıyordu diye hatırlıyorum, yani dahada güçlenmiş olma ihtimali yüksek. Bu bakımdan Sabo'nun bulunduğu ödülün 2 katını alacağını düşünüyorum ben 1 milyar 200 gibi. Potansiyeli var yani şuan için bu ödülü almasında.

E.Oda sadece 2 yıllık arada artırmadı bu ödüllerin dozajını, git gide dahada artırıyor. Bir yonkou sağ kolunu 1 milyar 50 milyon görüyoruz, diğer yonkou nun sol kolunu 1 milyar 320 milyon görüyoruz, dozaj gittikçe artıyor, bu bakımdan aşağı yukarı böyle düşünüyorum son durumu.
2x zor ama. Öyle bir çarpan değil ateş logiası. Tam potansiyeline ulaşınca dağı taşı deler zaten de keşke o meyvayı yemeseydi.
270m o seviyede denk karakterler için çok önemli değil gibi geliyor bana.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık