Ben de hiç sevmem ilk sezonu hariç iyi bile değil.tr server’ının açık ara en abartılmış dizisi prison break bu arada. en sevdiği diziler arasına koyanlarla konuşacak bir dizi muhabbeti yoktur
anne dizisi gibi, nereden biliyorum? çünkü yabancı deneyimi imdb puanı 3, kötü dublaj kanal d gece kuşağı dizileri kadar olan annemin bile kulağına gitmişti, telefonuna mp4 olarak bölümleri atmıştım açıp izliyordu. erken yaşta teyze olmak isteyen izlesinUlan ben bu diziyi izlemek istiyordum. Aklımda Yaprak Dökümü canlandı şimdi xd
Diziyi izleseydim detaylı bir şekilde uzun uzun gömerdim büyük ihtimalle. Bir iki araştırdım, Sia'nın sesi suyu hürmetine milletin kafası karışmış sanırım bu diziyle alakalı. Onca övgüyü kaldıracak çapı uzaktan yakından yok gibisix feet under.
türk dizisi gibi.
Sadece şu sahne, 8 sezona bedelYüzüklerin Efendisi. Şu sahne, 3 filmin toplamından daha epik ve heyecan vericiydi mesela…
izledim . baştan sona tabi ki izlemedim sarmadı ama hatrı sayılır bölüm izledimDiziyi izleseydim detaylı bir şekilde uzun uzun gömerdim büyük ihtimalle. Bir iki araştırdım, Sia'nın sesi suyu hürmetine milletin kafası karışmış sanırım bu diziyle alakalı. Onca övgüyü kaldıracak çapı uzaktan yakından yok gibi
Sadece şu sahne, 8 sezona bedel
Ramiz'in KV'de dengi kim?Ezel bayağı dandik, ilk sezonu fena değil, ikinci sezon çöp. Kv ile kıyaslıyorlar.
Ramiz'in dengi eski İstanbul Sefiri Şevko olabilir. Laz Ziya falan ağır gelir, çapları büyük adamlar.Ramiz'in KV'de dengi kim?