Bb abartılmayı hakeden bir dizi. Bu kadar popüler olup popülaritesiyle doğru orantılı bi o kadar da iyi olan dizi benim bildiğim yok.Kusursuz denebilir.Kesinlikle ama kesinlikle Breaking Bad. Yanlış anlaşılmasın, boş sallayanlardan değilim, en sevdiğim 3 diziden biri olmasına ve yılda 1-2 kere ufak ufak güzel bölümleri tekrar izlememe ve şuan bile Breaking Bad'i özlememe rağmen sevenlerinin bu diziyi çok fazla abarttığını düşünüyorum. Bu abartan insanlardan biri de zaman zaman ben olabiliyorum.
Cidden öyle. Özellikle son 2 sezonu mükemmeldi. Ayrıyeten final nasıl yapılır dersi verdi her diziye .d (Duy bunu GoT sana diyorum)Bb abartılmayı hakeden bir dizi. Bu kadar popüler olup popülaritesiyle doğru orantılı bi o kadar da iyi olan dizi benim bildiğim yok.Kusursuz denebilir.
Breaking Bad herkesin seveceği bir dizi değil.Sakin geçiyor çoğunlukla ve bazen boş gelen bölümler olabiliyor mesela sinekli bölüm.Ama onun dışında çok iyi bir dizi,çok iyi karakterlere sahip ve çok iyi bir final yaptı ki çoğu seri bunu yapamıyor.Kesinlikle ama kesinlikle Breaking Bad. Yanlış anlaşılmasın, boş sallayanlardan değilim, en sevdiğim 3 diziden biri olmasına ve yılda 1-2 kere ufak ufak güzel bölümleri tekrar izlememe ve şuan bile Breaking Bad'i özlememe rağmen sevenlerinin bu diziyi çok fazla abarttığını düşünüyorum. Bu abartan insanlardan biri de zaman zaman ben olabiliyorum.
Bb’yi sakin, yavaş keyifsiz bulan izleyici kötü izleyicidir, netBreaking Bad herkesin seveceği bir dizi değil.Sakin geçiyor çoğunlukla ve bazen boş gelen bölümler olabiliyor mesela sinekli bölüm.Ama onun dışında çok iyi bir dizi,çok iyi karakterlere sahip ve çok iyi bir final yaptı ki çoğu seri bunu yapamıyor.