Bağlantınız gizli değil hatası veriyor...Spoiler yorum konusudur. Spoilerlara buradan ulaşabilirsiniz.
Bağlantınız gizli değil hatası veriyor...Spoiler yorum konusudur. Spoilerlara buradan ulaşabilirsiniz.
Advanced kısmına tıkla, orada "yine de devam et" seçeneği var.Bağlantınız gizli değil hatası veriyor...
Değil miÖyle bir yazıyorsunuz ki görende Big Mom’ı manav sanacak.
Adamın batabilecek pek bir olayıda olmadı. Sorun da burada zaten. Bir olayı olmayan adamın Allah seviyesi görülmesi. :/Ace haterları düşman başına?
Adamın her şeyi batıyo millete
Şu sayfaya bakıp beraber düşmüşler diyor işte yapacak bir şey yok bak ben bunu attım sonra anime çıktı orada da tabi Kata sonra düşüyor ama bir şey değişmedi, geçen de sana anime atıyor bak animede böyle diye xDİlk düşen Luffy ama?
Önce advanced ne demek ona bi bakayımAdvanced kısmına tıkla, orada "yine de devam et" seçeneği var.
Heralde Luffy'nin boşlukta düşüş halinden bahsediyor. Dibe ulaşana kadar Katakuri düştü diye olabilir. Ama dibe ulaşıp bayılmış çoktan.Şu sayfaya bakıp beraber düşmüşler diyor işte yapacak bir şey yok bak ben bunu attım sonra anime çıktı orada da tabi Kata sonra düşüyor ama bir şey değişmedi, geçen de sana anime atıyor bak animede böyle diye xD