İkisi aynı anda düştüyü savundum ben hep.Bilmiyorum sizin aranızdaki mesele. İlk luffy düşmüş.
İkisi aynı anda düştüyü savundum ben hep.Bilmiyorum sizin aranızdaki mesele. İlk luffy düşmüş.
Peki Beyazsakal'ın Gura Gura no Mi yemesi balı desem?
O bal değil ya. Big Mom vermiş olabilir ona meyveyi. Ama en güçlü bisentoya sahip olmasında bir bal var gibi duruyor.Peki Beyazsakal'ın Gura Gura no Mi yemesi balı desem?
Yemesine gerek yokmuş, meyve kullanmadan da, en güçlü olmayı amaclamadan da Roger ile denk gidebiliyor sonuçtaPeki Beyazsakal'ın Gura Gura no Mi yemesi balı desem?
Ve balı sayesinde kayıpsız çıkıyor. Demeyi unutmuşsun. Bomba patlasın, pasta kovalansın, fi tarihindeki vivre kart BM'nin çıksın... Luffy ballı değil. :dLuffy o arc yarım tayfayla Yonkou adası basıyor, adamlarından biri de Yonkou elinde. Ayrıca Kaido'ya meyve verip onu adam eden Big Mom'ın adasında, 2 tane Komutan'ını indiriyor, adamını kurtarıp oradan çıkıyor. Ace fanları aynı buradaki gibi ağlasın yapacak bir şey yok.
O zaman "Beyazsakal'ın Linlin'le tanışması balı" desem?O bal değil ya. Big Mom vermiş olabilir ona meyveyi. Ama en güçlü bisentoya sahip olmasında bir bal var gibi duruyor.
Ace tek başına Kaido ve tayfasının içinden geçmesi bekleniyor galiba. Xd Kaido olsa bile Ace'in kurtulacağı bariz, salak saçma olaylar, kurgu yerine; bence de Kaido yok diyerek, en temiz yolu seçmiş.Aynı adada pasta kovalayarak pasifize olsaydı değil mi? :d
Gamma knife'ı boyna vurdu mu bitti bu iş.Birisi Ace'in tayfası vs Law'ın tayfası açsın da eğlenelim.
İkisi aynı anda düştüyü savundum ben hep.