Mesele King ming degil baboli ...Sen yonkou ları bahçede gördün bahçivan mı zannettin meselesiAce, king'in derisini yaktı, bu yüzden king o kıyafetlerle geziyor. Hadi bakalım. ???
Bilemiyorum Akainu birinin böğrüne bir şey sokunca öldürüyor. Ace de adamın böğrüne bir değil iki mızrak sokmuş bacağım kadar ama tık yok dövmeye devam ediyor. Çok sağlam dövüşse yamulurdu Teach...Olmaması ne ya, ölmeyince bir şey olmadı mı sayılıyor arkadaş xD Ace gerçekten çok sağlam dövüşüyor eleman Luffy'i çektiğinde mesela Luffy bir şey yapma fırsatı bulamamıştı. Çok gereksiz yükleniyorsun
Siyah yer mangada geçmiyor. Uydurma, fantazi.Ace: Benim Adım Ace! Buraya... (adamlarına döner) Kaido Wano'da değil eminsiniz di mi lan?
Adamları: Eminiz kaptan.
Ace: Buraya Kaido'nun boynu için geldim!
@RedTeroR : oyşş.
Magikarp ve Gyrados da zaten Koi balıklarının ejderhaya dönüşmesi mitinden tasarlanmış pokemonlar. Esin kaynakları aynı yani.Kaido gibi bu da ejderha sınıfında değildi. Water - Flying olarak geçiyordu. Tespitin içinden geçmişsiniz yine.
Mesele yonkou da değil aslında. Adamda iflah olmaz bir dayak yeme isteği var. Hani kata nasıl anasını dövecek adam arıyorsa, Ace de kendini dövecek adam arıyor. Ama tek seferlik değil, düzenli dayak istiyor.Mesele King ming degil baboli ...Sen yonkou ları bahçede gördün bahçivan mı zannettin meselesi
Ace hayatında kimi geçmiş yahuAce daha yamatoyu geçemiyor babasına bileniyor