Ace'li bölümler çabuk geçsin abi Luffy'cilerin ağlama duvarına dönüyo forum, psikolojileri bozuldu. Normalleşme sürecine girmemiz lazım.I came to hit Kaido's neck!!!
Ace tam boyun adamı ya
Confirmed By Radeon.
Ace'li bölümler çabuk geçsin abi Luffy'cilerin ağlama duvarına dönüyo forum, psikolojileri bozuldu. Normalleşme sürecine girmemiz lazım.I came to hit Kaido's neck!!!
Ace tam boyun adamı ya
Confirmed By Radeon.
Kısmet.Döver ki.
Kesinlikle boyun adamı:I came to hit Kaido's neck!!!
Ace tam boyun adamı ya
Alpa: Kaido olsaydı da boynunun ölçüsünü alsaydı.I came to hit Kaido's neck!!!
Ace tam boyun adamı ya
Confirmed By Radeon.
Reise bak Ace'le arasındaki seviye farkı ortada. İki kat acıya rağmen sümük gibi yapıştırmış garibanı.Kesinlikle boyun adamı:
Luffy fanlarında inanılmaz bir hep luffy'e anlayışı var, ne olacaksa olsun hep en üstün, en yüce, en büyük, en güçlü diye gidiyorlarAce'li bölümler çabuk geçsin abi Luffy'cilerin ağlama duvarına dönüyo forum, psikolojileri bozuldu. Normalleşme sürecine girmemiz lazım.
Bak ben bunu hiç bilmiyordum o yüzden tam bir boyun adamı yazdım, bir dahaki sefere yazdığım şeylerin parantez içinde açıklamalarını yapmayı düşünüyorumKesinlikle boyun adamı:
Holiganlık, fanatiklik seviyesinde. Keşke Luffy gerçek olsa da adam ı ol sam diyodur @Chris bence.Luffy fanlarında inanılmaz bir hep luffy'e anlayışı var, ne olacaksa olsun hep en üstün, en yüce, en büyük, en güçlü diye gidiyorlar
Bak ben bunu hiç bilmiyordum o yüzden tam bir boyun adamı yazdım, bir dahaki sefere yazdığım şeylerin parantez içinde açıklamalarını yapmayı düşünüyorum
Ben kaptanım diye gezinip, sonradan babacığının kucağından ayrılmayan bir donatın adamı olmaktan bin kat iyidir.Holiganlık, fanatiklik seviyesinde. Keşke Luffy gerçek olsa da adam ı ol sam diyodur @Chris bence.