Üye silindi 1004
Garp bu kuduz köpekleri tekme tokat delisi yapmış belli korkudan ada kaldıran meyve yemiş Kaido ezmiği.
Luffy'yi öldürmek niye yemedi sanıyorsun!?Garp bu kuduz köpekleri tekme tokat delisi yapmış belli korkudan ada kaldıran meyve yemiş Kaido ezmiği.
Kendi çektikleri acıları çektirmek istediler de ondan. Tüm Dünya'nın üstüne çökmüş çakallar ama, reis affetmemiş kırmış kalemlerini. Anca Garpuuuu diye ağlayıp adalarında adamın torununa salça olurlar.Luffy'yi öldürmek niye yemedi sanıyorsun!?
Çocuklarıda etiketleseydin sitemizdeki fanı olan kişilerden
Garp, Xebec'in yakasından tutup sen mi kral olmak istiyordun deyip köşeye fırlatsa offf en büyük GARP fanı ben olurum sitedeki...Galiba Rocks vs Roger&Garp'ı göreceğiz. Big Mom'ın meyve vermesiyle bitiyor sayı. Çıldırırım. Sokağa çıkar yumruklayın beni üstüme yumruk atın diye ağlarım. En büyük Oda fan boyu olurum. Dövüş olmasa bile bir kaç siluet çizse bile yeter. Garp bunları yumruklarken siluet çizsin o bile yeter.
Zaten seviyorum Garp'tan başka karakter görmek istemem artık. Bi noktada mutlaka bir şey gösterecek ama, umarım dediği gibi olur. Güç boyunca off-screen dövüş gösterirse üzülürüz.Garp, Xebec'in yakasından tutup sen mi kral olmak istiyordun deyip köşeye fırlatsa offf en büyük GARP fanı ben olurum sitedeki...
Güzel olmuş.Yavaşdan moda girelim