Ya abi bağırma sahnesinden karakter mi kıyaslanır ya...Adam çok dayanıklı vuruyoruz vuruyoruz yıkamıyoruz mesela ben o bağırış sahnesini yesem en azından günü kapatırdım xD
Ece kim bilerek mi yazdın ?Ne yapalım adamlar Ece dayanıklı diyince biz de şamarcı Teach'i hatırlatıyoruz
Oda, boşuna unbreakable yazmamış. Tabi, King belli. ;9Adam çok dayanıklı vuruyoruz vuruyoruz yıkamıyoruz mesela ben o bağırış sahnesini yesem en azından günü kapatırdım xD
Adamın kıyaslanabilecek başka bir şeyi yok ki? Mecbur oradan yürünüyor.Ya abi bağırma sahnesinden karakter mi kıyaslanır ya...
Oda bunu ilk kez yapmıyor. Zaten haki kavramıyla sıvamıştı.Ace'de plot armor var diyenlerin asıl sinir olduğu konu Oda'nın fan service için hikayeyi yok sayıp mantık hatası yapıp hikayeyi sıvaması.
Hastasınız olum siz bak çoluk çocuğun psikolojisini bozdunuz bunlar nasıl tartışmalar diye şok geçiriyor chibi.Adam çok dayanıklı vuruyoruz vuruyoruz yıkamıyoruz mesela ben o bağırış sahnesini yesem en azından günü kapatırdım xD
Haki kavramı bir nevi retcon gibiydi ama Wano'daki Wb-Ace-Oden çıkmazı kadar kötü değildi.Oda bunu ilk kez yapmıyor. Zaten haki kavramıyla sıvamıştı.