Tartışma tartışmalıktan çıktı yav.Luffy Ace gibi kırılgan olsa kırılan asfalt değil Luffy olurdu.
Tartışma tartışmalıktan çıktı yav.Luffy Ace gibi kırılgan olsa kırılan asfalt değil Luffy olurdu.
Seriye Ace gibi zarganalar yerine Teach gibi döşü kıllı adam lazım.Valla Teach gibi kötü karakter zor bulunur. Sürekl her şeyi kusursuz yapıp, seksi pozlar kesip, üstüne evrenin en güçlüsü olarak başlıyan kötü karakterler sıktı. Bize Teach gibileri lazım.
Oda Ace'i öldürdü hala plot armor diyorlar.Aslında Ace'e plot armor var dediğiniz durum, tamamen Luffy'nin plot armoru. Eğer Ace Kaido tarafından yenilse ne olurdu? BB başıboş kalırdı ve gidip Luffy'nin kestaneyi çizerdi. Sırf bu yaşanmasın diye, Luffy'nin kestanesini çizilmekten kurtarmak için Ace o adada zaten ölemezdi.
Allah razı olsun reis. Sayende Ace de de bal var lafım doğrulanmış oldu.Ana karakterin 70 tane bal sahnesi olunca;
- Bal muhabbeti boş muhabbet abi ya.
X kişinin 2 tane bal(!) sahnesi olunca;
- Plotun da bu kadarı ya yuh gözümüz çıhktı!
- Bu da mı bal değil?
- 1 kavanoz değil 2 değil 3 değillll tam 5 kavanoz balll!
Alpa ve Red muhabbetiEn çok sizinkine koydu. Hayır sizinkine bir başka koydu. Ulan o değil de nasıl koydu muhabbeti yapacak kadar övmeye gerek yok ID artığı ve denizcilerin kariyerini altın tepside eline sundukları bir şopar işte.
Ace'de plot armor var diyenlerin asıl sinir olduğu konu Oda'nın fan service için hikayeyi yok sayıp mantık hatası yapıp hikayeyi sıvaması.Oda Ace'i öldürdü hala plot armor diyorlar.
Bunlar başlatmamışsa bile bunlar devam ettirir hani bitirirler diyemiyorum çünkü sonsuz staminalarıyla birbirlerine sallamaya devam ediyorlar kitaplarında bitirmek yok.Alpa ve Red muhabbeti
Adam çok dayanıklı vuruyoruz vuruyoruz yıkamıyoruz mesela ben o bağırış sahnesini yesem en azından günü kapatırdım xDBunlar başlatmamışsa bile bunlar devam ettirir hani bitirirler diyemiyorum çünkü sonsuz staminalarıyla birbirlerine sallamaya devam ediyorlar kitaplarında bitirmek yok.