Kaido baya şanslı çıktı. Ace geldiği zaman adada yokmuş.
O zaten var, Tay gitti. Nepalli halen yazıyor, ama ben paylaşmıyorum artık sitede.Robin ve Pudding diyaloğunu buna çok benzer yazmıştı sanki öyle hatırlıyorum. Discordunuza döndü mü o?
Arc bosunun pasta kovalaması mı yoksa en baştan adada olmaması mı?Valla bilmiyorum reis ama bu arc Ace ve Wb'ın karizmasını baya çizdirdi oda. Muhtemelen karısının yastığının altında ikisinin posterlerini falan yakaladı ya da ona benzer bir olay... ?
Forumdan değildi, başka bir platformdaydı. İki hafta üst üste eksik spoiler verildi kendisine, o da küstü ve gitti.Oy baya iyiymiş. Şimdi neden yok? Forumdan neden ayrıldı?
Hem de tamamı siluet şeklinde.1000. sayıda bi Tanrı Vadisi flashbackimiz yok mu?
Konuyu Koca Ana ekseninde değerlendiriyorum. Robin kıymete bindi zaten Yol Kitabeleri piyasaya çıktıktan sonra. Plot armorun başka bir tezahürü bu ya, neyse.Elinde bir alternatifi olduğunu düşünüyor olduğundandır belki. Bunun da bir garantisi yok, malum. Evreninde tek değil de sayılı, ender bir yeteneği olan biri olsun Robin. Sonuçta yine de önemli mi, önemli. Tayfaya lazım mı lazım. Üstelik poneleri okumak için bilinen tek kesin yol o mu, e o. Başka yollar çıkar belki zamanla ama bizim tayfanın en azından bu iş için fazladan bir çaba harcamasına gerek yok işte ne güzel.
WCI da 2. Adamla kapıştı. Sence Ace 2. Adamla kapışmış mıdır?Arc bosunun pasta kovalaması mı yoksa en baştan adada olmaması mı?
Xebec reis kanlar içinde yerdeyken canı için yalvarmış mıdır?1000. sayıda bi Tanrı Vadisi flashbackimiz yok mu?
Aynen patatesin biri tayfasında olacaktı WB bile çöktü bu velet yüzünden haklısın bro. Şanslı KaidoKaido baya şanslı çıktı. Ace geldiği zaman adada yokmuş.