Allah Allah, neden acaba? :dValla luffy de hiç arc bossu tatile çıkmamıştı. :/
Allah Allah, neden acaba? :dValla luffy de hiç arc bossu tatile çıkmamıştı. :/
Robin ve Pudding diyaloğunu buna çok benzer yazmıştı sanki öyle hatırlıyorum. Discordunuza döndü mü o?Nepalspor vay be, hala yazıyor.
Eskiden bize herkesten önce spoiler veren bir kaynak vardı. Bir bölüm çıktıktan sonraki gün bilgi gelirdi, tüm dünyada ilk bizdeydi.O kim?
Oy baya iyiymiş. Şimdi neden yok? Forumdan neden ayrıldı?Eskiden bize herkesten önce spoiler veren bir kaynak vardı. Bir bölüm çıktıktan sonraki gün bilgi gelirdi, tüm dünyada ilk bizdeydi.
Valla bilmiyorum reis ama bu arc Ace ve Wb'ın karizmasını baya çizdirdi oda. Muhtemelen karısının yastığının altında ikisinin posterlerini falan yakaladı ya da ona benzer bir olay... ?Allah Allah, neden acaba? :d
Elinde bir alternatifi olduğunu düşünüyor olduğundandır belki. Bunun da bir garantisi yok, malum. Evreninde tek değil de sayılı, ender bir yeteneği olan biri olsun Robin. Sonuçta yine de önemli mi, önemli. Tayfaya lazım mı lazım. Üstelik poneleri okumak için bilinen tek kesin yol o mu, e o. Başka yollar çıkar belki zamanla ama bizim tayfanın en azından bu iş için fazladan bir çaba harcamasına gerek yok işte ne güzel."Olsa iyi olur" ve "Olması lazım" arasında fark var. Ben de onu diyorum zaten. Koca Ana'nın çok da umurunda değil Robin'in ölmesi ya da yaşaması. Hayatta kalırsa işine yarar, ölürse de oturup ağlamaz. Bunu demeye çalışıyorum ben.