Beyazbıyık gerçekten Bakkin'i sevmiş olabilir. Kişilikleri uyuyor zaten.
Bakkin 68 cm. WB'nin tercihi şaşırtmadı.Wb fanları bunu kaldıramaz.
"The Strongest Man in the World" fazla söze gerek yok.
Tayfam benim ailemdir diyen adam kendi ailesine bakmamış olur... Aç kalmış bu gariban da çalışmış KPSS sınavında devlet kadrosuna girmiş ama yine de kıymete binmemiş olur.Beyazsakalın gerçek oğlu çıkarsa bu herif, adam daha da düşer.
Yaşam ünitesine bağlı yaşıyordu resmen. Kendi öldükten sonra Ace'in sonraki kaptanları olmasını amaçlıyordu. Gelecek nesli kendince güvenceye alıyordu yani. O yüzden onun hükümete saldırması normal. Başka bir tayfa üyesi için de yapardı bence. Kasıtlı olarak anlaşılmak istenmeyen (sen değil, forum geneli) kısım, Oden'in yıllar önce tayfadan döneceğim deyip çekip gitmesi ve geri dönmemesi.Wb’ye şu konuda fena kızıyorum.
Herkesi salmışsın madem neden Ace için hükümete saldırıyorsun asıl o zaman salmalıydı. Tayfamda Kaido’ya tek başına dalmaya giden bir paranoya olsa net salardım.
Kadin sahtekarın teki yav. Weevil ile bile bir bağı yok muhtemelen. WB gömmek için yeni metotlar bulmaya başlanmış.Beyazbıyık gerçekten Bakkin'i sevmiş olabilir. Kişilikleri uyuyor zaten.
Sen tecrübelisin şimdi yol göster Wb fanlarına.Kadin sahtekarın teki yav. Weevil ile bile bir bağı yok muhtemelen. WB gömmek için yeni metotlar bulmaya başlanmış.
Roger öldükten sonra alıyo o ünvanı."The Strongest Man in the World" fazla söze gerek yok.
Ben şuana kadar WB tayfası içinde tobbi roppo gibi seviyede kişiler göremedm. Vista, Jozu, Marco, Ace tmm bitti. Diğerlerinin olayı mı vardı?Benim şu ana kadar gördüğüm net bir şekilde Ace'i de dahil edersek hatta üstüne Teach'i de koyarsak en billurlu tayfa Wb'de. Kimseden çekinecek halleri yok üstelik en büyük ittifak da yine Wb'ye aittir muhtemelen. Shanks'ın tayfası hariç bunları kafa kafaya çarpışmada indirecek tayfa çıkmaz. Tayfanın kaptanı gitmiş, yenilgi üstüne yenilgi alıp çaptan düşmüş hali bile bu arc büyük icraat yapacaktır. Wb'yi aklamak için çöpün çöpü yaptın chibi tayfasını :/