@Tiksav Lee sen güç çıkarımı yapma dostum yine patladın WB'den.
Wb fanları bunu kaldıramaz.Beyazbıyık gerçekten Bakkin'i sevmiş olabilir. Kişilikleri uyuyor zaten.
Yok ya bakma o yıl fetişçilerine.Denizde sürekli yol alıp maceraya atılmayan güçlenmiyor seride.Luffy ilk 6 ayda çok güçlendi çünkü neler gördü geçirdi.3 4 yılda güçlenmemiş midir?
Kazandığı savaş yok.@Tiksav Lee sen güç çıkarımı yapma dostum yine patladın WB'den.
WB'nin Roger geçtiği tek konu betalıktır.
Gençliğine veriyorum.
Benim şu ana kadar gördüğüm net bir şekilde Ace'i de dahil edersek hatta üstüne Teach'i de koyarsak en billurlu tayfa Wb'de. Kimseden çekinecek halleri yok üstelik en büyük ittifak da yine Wb'ye aittir muhtemelen. Shanks'ın tayfası hariç bunları kafa kafaya çarpışmada indirecek tayfa çıkmaz. Tayfanın kaptanı gitmiş, yenilgi üstüne yenilgi alıp çaptan düşmüş hali bile bu arc büyük icraat yapacaktır. Wb'yi aklamak için çöpün çöpü yaptın chibi tayfasını :/Ya abim WB Kaidoyu direkt tekler adamlarına yardıma mı gidebilir sanıyosun? Şuana kadar gösterilen Kaidonun tayfası daha güçlü. Kendi adamları ölcek savaşa girse ve eğer hiyori ölü olsaydı bir hiç uğruna adamları ölcekti.
Savaş bir şey kazanmak ya da kaybedilmesini önlemek için yapılır. Elde kurtarılacak bir şey yokken ne diye kayıp verilir? Biraz gerçek hayattan düşünün