Gayet tercihini yaptı yaptığı tercih sayesinde ailesi olarak gördüğü insanlar kurtuluyordu. Ama Wb yıllarca gavura vurur gibi vurduğu için Ace'e, Ace en kritik anda kafayı sıyırdı. Yoksa denizcilerin elinden adam alabilecek bir ittifak yoktu orada yani.Kendi açından öyle düşünebilirsin buna karışamam zaten de Garp'tan hala daha adamdır net bu yani benim için. WB bir şey yapmamışsa bile ölenler için gidip intikam almamış Garp yaşayan yanı başında idam edilecek ailesi ve işi arasında sıkışıp tercih bile yapamayan bir tip
Kim emanet etti adayı ? Göster bakalım, sallama olmadan amaAda emanet yahu emanet WB emanete hıyanetlik etmiştir.
Ben herkes niye bu kadar kafayı yedi onu çok anlamadım, bence Karasakalın peşinden gitmemiş olması bu olanlardan daha kötüydü.Ben de Wb açısından buna yakın bir şey düşünüyorum. Oden ölmüş, ölen birisi için çocuklarını feda etmesine gerek yok. Tabi, yinede üzücü bir durum.
Yav bırak Neptune'un adasına giden oraya da gidebilirdi. Kaido'dan korktu işte ne yapalım. Korkulmayacak bir adam da değil zaten.Kim emanet etti adayı ? Göster bakalım, sallama olmadan ama