Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 noktayı birleştirip 1 doğru oluşturuyorsun 4 nokta ile elinde 2 doğru olacak. Paralel olmayan2 doğru sadece 1 noktada kesişir orası da rafteldir. Odanın anlattığı bu değil mi?
Doğrusal mı bakıyoruz olaya? Eğer öyleydiyse tamam, ben 4 noktayı birleştirip geometrik olarak orta noktasını buluyoruz diye düşünmüştüm hep, benim dediğim durumda şöyle bir tablo ortaya çıkıyor

Harita farazi arkaya koyulmuştur düz kağıt gibi düşünün

Kırmızı noktalar bulduğumuz 3 tanesi

siyahlar olabileceği yerler

sarılar da olabileceği yerlere göre alınmış ortalamalar

Eğer bu şekilde ise siyahı koyduğun her yerde sarı değişir

Senin dediğin gibiye bir şey diyemem

 
Rayleigh Raftel'in yerini zaten söyleyecekti ama Luffy istemedi. Böyle bir şekilde de Korsanlar Kralı olmak istemez herhalde
Luffy değil mesele matematiksel açıdan bakınca 3 tane pone ile mümkün rafteli bulmak oda bunun farkında mı ya da kullanmayı dusunuyor mu bir şekilde karasal tam bu şekilde raftel gitmeyi isteyecek biri gibi duruyor mesela
 
İzo'da şerefsizmiş.Oden'in ölümünü öğrenmesine rağmen hiç oralı olmuyor. WB izin vermedi diye kendisini yetiştiren adamı silmiş direkt. Şimdi de gelmiş Oden-sama diye ağlıyor.
 
Olum git bir köşede delikanlı gibi öl ya ne yapıyorsun Red hala. Forumu kapat OP'a biraz ara ver olum. Wb şu an Yasopp'la kıyaslanacak kategoride bölüm çıkınca + veya - deriz işte. Maalesef bu günleri gördük ama nedense mutluyum.
Kendi açından öyle düşünebilirsin buna karışamam zaten de Garp'tan hala daha adamdır net bu yani benim için. WB bir şey yapmamışsa bile ölenler için gidip intikam almamış Garp yaşayan yanı başında idam edilecek ailesi ve işi arasında sıkışıp tercih bile yapamayan bir tip :bilmem:
 
Wb'nin Wano'dan haberi olduğu zaman kurtarmak isteyeceği kişiler ölmüş durumda (Momo gelecekte, Hiyori de ölmüş biliniyor) Wano halkını da umursamadığı için onları kurtarmaya yada intikam almaya gitmemiş, zaten yaşlı adamın intikam işlerine nasıl baktığını biliyoruz. Her ne kadar hikaye'nin bu kısımlarının Ace Karasakalı aramaya çıktığı zamanlar yazılmamış olduğuna inanmasam da bu olay onu desteklemiş oluyor. Önceden babanın sözünü dinleyip Wano'ya gitmeyen Ace artık kendi filosundan birisi cinayet işleyince baba falan dinlemeyip intikam almaya gidiyor. Eğer Oden daha ölmeden önce yani sokaklarda dans ettiği sıralar yardım çağrısı yaptıysa (ki sanmıyorum çünkü eğer dans etmeye devam ederse kurtulacağını sanıyordu) o zaman Wb gözümden çok fazla düşer ama öteki türlü tayfasından birisi öldüren Karasakaldan intikam istemeyen adamın Kaido'dan da intikam istememiş olmasına çok şaşırmaya gerek yok bence.
Ben de Wb açısından buna yakın bir şey düşünüyorum. Oden ölmüş, ölen birisi için çocuklarını feda etmesine gerek yok. Tabi, yinede üzücü bir durum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık