Birde o D. Law çıkıyormuş. Gülme krizi sebebi.Günlüğe bakıp Oden'in öğrendiği kehaneti hatırlıyor. Muhtemelen 20 yıl sonrasında gelecek olan D. isimli birinden bahsediliyor ve Yamato da etrafına bakıyor kim bu tarife uyuyor diye. xd
Birde o D. Law çıkıyormuş. Gülme krizi sebebi.Günlüğe bakıp Oden'in öğrendiği kehaneti hatırlıyor. Muhtemelen 20 yıl sonrasında gelecek olan D. isimli birinden bahsediliyor ve Yamato da etrafına bakıyor kim bu tarife uyuyor diye. xd
Oden günlüğüne yolculuğunda öğrendiği çoğu şeyi not almıştır.Bu yüzden One Piece'in ne olduğunu bilmese D.nin anlamı gibi şeyleri biliyordur.Günlükten çıkmaz herhalde arc sonu D.'nin açıklanması acaba Yamato ne kadar biliyor?
Joy Boy muhabbeti bile yazıyor olabilir. Joy Boy gelmeden sınırları açmalıyız falan diyordu, Oden.Oden günlüğüne yolculuğunda öğrendiği çoğu şeyi not almıştır.Bu yüzden One Piece'in ne olduğunu bilmese D.nin anlamı gibi şeyleri biliyordur.
Zeff aklından çıktı Big Momun. Luffy tüm odağı kendine aldı :d Kadın da napsin, sağ kolu bile işlevsiz :3Zeff'i kurtarmak için diyordu. Ki Zeff'in hayatı hala tehlikede olmasına rağmen unuttular yaw. Big Mom Zeff'in yerini biliyor, intikam için kafasını gönderse ya.
Şuan Luffy Wano'da olduğundan ve sınırlar kapalı olduğundan Joy Boy olmayabilir.Bir yerde Joy Boy Vivi olduğu ile alakalı ikna edici bir teori okumuştum.Ona benzer birşey çıkabilir Joy Boy çıkabilir.Joy Boy muhabbeti bile yazıyor olabilir. Joy Boy gelmeden sınırları açmalıyız falan diyordu, Oden.
Robin'in işlevi azalır bir de etkleyicilik olarak Raftel'de öğrenilmesini tercih ederim.Oden günlüğüne yolculuğunda öğrendiği çoğu şeyi not almıştır.Bu yüzden One Piece'in ne olduğunu bilmese D.nin anlamı gibi şeyleri biliyordur.
Robin'in işlevinin azalcağını düşünmüyorum.Hala daha okunması gereken iki Poneplygh var.Tayfa Pudding'i kendi tarafına çekmediği sürece Robin'nin önemi azalmaz.Robin'in işlevi azalır bir de etkleyicilik olarak Raftel'de öğrenilmesini tercih ederim.
İki tane çok kritik bilgi var biri D. biri Op ikisi beraber öğrenilmeli bence.Robin'in işlevinin azalcağını düşünmüyorum.Hala daha okunması gereken iki Poneplygh var.Tayfa Pudding'i kendi tarafına çekmediği sürece Robin'nin önemi azalmaz.
One Piece'in ne olduğu tam olarak açıklanmasa bile hakkında ipucu verilebilir.İki tane çok kritik bilgi var biri D. biri Op ikisi beraber öğrenilmeli bence.