Onu sonra fark ettim dövme yoktu sırtında.Zaten Wano baskını da tayfadan öncesi, dövmesi yok.
Onu sonra fark ettim dövme yoktu sırtında.Zaten Wano baskını da tayfadan öncesi, dövmesi yok.
Kaido güçlü ancak klasik shounen abartısı.İmkansız gibi kaido One piece aleminin en güçlüsü manga kaç kere dile getirdi bence Roger ve WB dende güçlü
Roger BM kaçmış savaşmayı göze almamış
Wb ise Anca Roger 3 aşağı 5 yukarı
Hadi Marco neyse de Izo’nun suratında en azından bir mimik görseydik.Anlamadığım nokta Marco,İzo Oden'in ölümün çok normal bir olaymış gibi anlatıyor oluşu. Utanmasa güle güle söyleyecek adamın ölümünü :/ Bir İzo "bende geleyim" derken sanki bir zorunlulukmuşcasına söylüyor gibi geldi bana.
Zaten ananas kafadan nefret ederdim, tam nefret ettim bu sefer.
Ne alaka ? Şu an olduğundan farklı gözükmüyor Yamato.Adada kimle dövüşüp kendini geliştirecek daha yeni şaşırıyorlar bu arc bize saldırıyor diye.Yamatonun güç seviyesinin öğrenilmesi Acein seviyesini belli etmez. Arada 4 yıl geçmiş. Luffynin 2 yılda geçirdiği gelişim belli. Aynı oranda olur demiyorum. Ama 4 yılda güçlenmemesi hikaye geneline ters. Eğer Yamato aynı seviyede kalmış diyorsanız yalnızca ağır bir Ace fanısınız
Kız koskoca yonkou adasında yav. Dövüşecek adamdan bol ne var?Ne alaka ? Şu an olduğundan farklı gözükmüyor Yamato.Adada kimle dövüşüp kendini geliştirecek daha yeni şaşırıyorlar bu arc bize saldırıyor diye.