AhhahahahaMihawk, Perona’nın peşindedir bence
Açsana şu konuyu tartışırız, bence banko birileri gelecek. İki imparator bizim tarafı çiğ çiğ yer aksi halde.
AhhahahahaMihawk, Perona’nın peşindedir bence
Linlin’i yine Garpuuuuuuuu diye ağlatsın istiyorum.Garp gelir.
Zamanında tokatladığı veletleri tekrar tokatlama zamanı geldi. Baksana hepsi kendisini bir halt zannetmeye başlamış.
Garp'ta gelebilir. O da güzel olur ama ben Mihawk diyorum. :dGarp gelir.
Zamanında tokatladığı veletleri tekrar tokatlama zamanı geldi. Baksana hepsi kendisini bir halt zannetmeye başlamış.
Onun ne işi olacak ki orada?Önümüzdeki hafta Onigashima'ya kim teşrif edecek, biri şöyle bir konu açsın da tartışalım. Ben Mihawk diyorum.
Denizcilerden kaçarken Wano'Ya kadar gelmiş.Onun ne işi olacak ki orada?
Marineford'daki pasif Garp yerine Tanrı Vadisi Alfa Garp gelirse Big Mom'ın helvayı kavurmaya başlayalım.Garp gelir.
Kaido'nun sopasını alır İkisini bir birine bağlar falakaya yatırır reis.Linlin’i yine Garpuuuuuuuu diye ağlatsın istiyorum.
İmparator kesecek.Onun ne işi olacak ki orada?
Birisi gelmeyecek olacak şeyi söylüyorum herkes not alsın. Kaido ne diye ağladı 9 Kın’a?? Korsan ittifakları şerefsizdir birbirlerini satar diye.Ahhahahaha
Açsana şu konuyu tartışırız, bence banko birileri gelecek. İki imparator bizim tarafı çiğ çiğ yer aksi halde.