Karşı çıkmalarının sebebi belli zaten sıkıntı yokGaliba sana karşı çıktılar bu konuda ama bence haklısın. Sonuçta Kingin ırkı ender bir ırk ve şuanki tek kişi de o galiba. Ben hatta only alive olarak çıkacağını düşünüyorum.

Karşı çıkmalarının sebebi belli zaten sıkıntı yokGaliba sana karşı çıktılar bu konuda ama bence haklısın. Sonuçta Kingin ırkı ender bir ırk ve şuanki tek kişi de o galiba. Ben hatta only alive olarak çıkacağını düşünüyorum.
Dalga geçiyodum zaten de 1.7 çok değil mi?1.700 çıkar,King onlar gibi hantal değil,
Örneklere çok takılma.Bu özellikleri olmayan herkes Sassaki seviyesi mi oluyor. Sassaki dediğin adam Gladius seviyesi bir tip.
Sözde Jyabura ile Kaku da yakındı. Öyle bir şey mi ?King ile Queen çok yakın çıkarsa ne olacak acaba xd.
Ama Luffye 5. Yonkou denme sebebi sadece ödülü değil. Filonun da büyük bir etkisi var. Şuana kadar yonkoular hariç böyle büyük bir filo görmedik. Marco ve Beckmanın ödülü büyük ihtimal daha yüksek çıkar. Luffy kaptan ödülleri sırasında 5.dir1.5 Milyarı geçmez. Luffy'i sen 5. Yonkou diye tanıtmışsın başka yonkounun adamı onu geçecekse yazık...
Sözde değil yakınlardı zaten.Örneklere çok takılma.
Sözde Jyabura ile Kaku da yakındı. Öyle bir şey mi ?
Luffy'den ödülü yüksek olan kişi güç olarak Luffy'den güçlüdür.Ama Luffye 5. Yonkou denme sebebi sadece ödülü değil. Filonun da büyük bir etkisi var. Şuana kadar yonkoular hariç böyle büyük bir filo görmedik. Marco ve Beckmanın ödülü büyük ihtimal daha yüksek çıkar. Luffy kaptan ödülleri sırasında 5.dir
Kaptan etkisi denilen bir olay var.Kaptanın ödülüne göre aldığın ödül değişkenlik gösteriyor.Marco 5 milyarlık bir adamın sağ kolu 1.5 milyar üste sahip olma ihtimali %90dır.1.5 Milyarı geçmez. Luffy'i sen 5. Yonkou diye tanıtmışsın başka yonkounun adamı onu geçecekse yazık...
Anlat anlat güzel oluyorSözde değil yakınlardı zaten.
Ben anlatıyorum da sana masal geliyor zaten reis sıkıntı yokAnlat anlat güzel oluyor![]()