Böyle daha iyiLuffy daha zorlanıyor çünkü ana karakter tıpkı Naruto, Takao vs. gibi.
Neden ifşa oldum ki şimdi?
Böyle daha iyiLuffy daha zorlanıyor çünkü ana karakter tıpkı Naruto, Takao vs. gibi.
Neden ifşa oldum ki şimdi?
Yok. Ağırlığıyla belli eder fanlığını, "Ben Luffy fanıyım!!!" diye gezmez meydanlarda.Luffy fanları için kendini feda etmiş bir ajan mı?
Peki doğrusu bu mu?Yok. Ağırlığıyla belli eder fanlığını, "Ben Luffy fanıyım!!!" diye gezmez meydanlarda.
Dilin Queeni alacak demeye varamamışZoro'nun King'i aldığı bir senaryoda Sanji Maria ile kalmaz. Normalde hak ettiği odur ama kalmaz. Ne kadar ağzına etse de Sanji fanlarından da ekmek yiyor bu adam. Dolayısıyla birkaç arkadaş yazmış.. E. Lobby gibi önce Kalifa hesabı olur Sanji'nin işi.
Kabul et Sanji fanlığını zorlukla bastırıyorsun.Zoro'nun King'i aldığı bir senaryoda Sanji Maria ile kalmaz. Normalde hak ettiği odur ama kalmaz. Ne kadar ağzına etse de Sanji fanlarından da ekmek yiyor bu adam. Dolayısıyla birkaç arkadaş yazmış.. E. Lobby gibi önce Kalifa hesabı olur Sanji'nin işi.
Kıris sende o ağırlık fazlasıyla var ama ne anlamda acaba...Peki doğrusu bu mu?
Bu dediklerine göre Zoro'nun Sasaki'yle falan dövüşmesi gerekiyordu. Ama mangaka reyisi King ya da Kaido'ya yürütüyor. Herhaldeki mangaka Zoro'yu birileri gibi Kaido'dan tek yesin diye karşısına çıkarmayacak ?Zoro'da ileri seviye gözlem var mı ? Yok. Zoro'da ileri seviye silahlanma var mı ? Yok. Rayleigh'in dediği gibi zorlu rakiplerin, dövüşlerin güç artışına sebep olduğu bu evrende Zoro'nun zaman atlamasından sonra zorlandığı bir rakibi oldu mu ? Yok.
Luffy'nin Zoro, Sanji ve Jimbei'yi üst üste koyacak bir ödülü var mı ? Var. İleri görüş hakisi var mı ? Var. İleri silahlanması var mı ? Var. Zorlandığı karşılaşmalar yaşadı mı ? Katakuri ve Cracker.
Zoro ve Luffy çok yakın ama yersen... Bu makasın açılması Luffy'e Tümen komutanları verilmesi bunların hepsi Luffy'nin imparator olmasına yapılmış yatırımlar. Görebilene...
Ulan spoiler konusunda bile kilodan vurulmaz be...Kıris sende o ağırlık fazlasıyla var ama ne anlamda acaba...