Kid, Zoroyu kendi kılıçlarıyla öldürtür.Zoro reisi Kid gibi bir çöple aynı kalıba sokmam
Kid, Zoroyu kendi kılıçlarıyla öldürtür.Zoro reisi Kid gibi bir çöple aynı kalıba sokmam
King'i dört parçaya bölecek kıvamdayken Kaido'yu da aradan çıkarsın zaten dostum. Luffy ve Zoro dövüşse Luffy yener ama yerlerde sürünüp ölüm kalım mücadelesi verir kıvamında bir yakınlıktan söz ediyorsun sen sanırım . Haklısın bu konu üzerinden bir sonuca varabilmemiz mümkün değil. Benim gözümde Luffy ve Zoro arasında net bir fark var ve hep de olacak.Bizim sıkıntımız ne biliyor musun ? Luffy Kaido'ya tek yürüyeceği zaman,Zoro'da King'e yürüyecek diyorsun ya.
Ben de diyorumki Luffy Kaido'ya yürüyecek kadar güçlü olduğu zaman.Zoro King'i dört parçaya ayıracak güçte olmuş olacak.
Çünkü Luffy ile Zoro yakın güçte olacaklar.
İşte o yüzden sonuca varamıyoruz.
Shanks ve tayfası istisna olabilir, sanki en dengeli tayfa tarzı bir şey diyordu denizciler ödülleri için.Bu seride sağ kollar kaptanlarıyla çok alakasız güçte.İstisnası da yok.Rayleigh deniyordu Ray dengi adama Roger'ın ne yaptığı biliniyor zaten.Zoro bence bu konuda istisna olur ama bu gidip de Zoro ölüm eşiğine getirir demek değil.Yüksek zorluk verir ama kaybeder seri sonu hallerinde diye düşünüyorum.Rayleigh'in Roger'a yüksek zorluk verebileceğini düşünmüyorum onu da söyliyeyim.Şu anki Zoro yüksek zorluk veremez ama Luffy'ye.
Hardcore zorocu olduğunu en net belli eden yorumun oldu bu.Luffy-Zoro bu açıdan klasik tipler. Takao-Kai , Ash-Gary, Midoriya-Bakugo, Gon-Killua, Naruto-Sasuke. Bir de Nami gibi ana karakterin kafaya vuran tip var işte.
Onlar da değil bence.Tayfası en dengeli geçiyor da ben o denklemde Shanks'ın olduğuna inanmıyorum.Tayfadaki herkesin birbirine yakın olmasından bahsediyor bence üye olarak.Atıyorum King-Holdem arasındaki farkın olmaması durumu gibi.Ki mantıklı olan da bu adamın 10 kişilik bir tayfası var.Hepsinin güçlü olması lazım.Shanks ve tayfası istisna olabilir, sanki en dengeli tayfa tarzı bir şey diyordu denizciler ödülleri için.
Şimdi de Luffy fanlığıma mı göz diktin be adam?Hardcore zorocu olduğunu en net belli eden yorumun oldu bu.
Sanjici olmadığı kesin değil miydi abi zaten :dHardcore zorocu olduğunu en net belli eden yorumun oldu bu.