Cevabını bildiğin soruları niye soruyorsun.@Millennium Wizard 'a soralım. Kata Gamma Knife'ı yese ne olurdu.
Crackerın yeteneği zaten bisküvi spamlamak değil mi. Bisküvileri bitince uzaya yolladı Luffy.
Cevabını bildiğin soruları niye soruyorsun.@Millennium Wizard 'a soralım. Kata Gamma Knife'ı yese ne olurdu.
Crackerın yeteneği zaten bisküvi spamlamak değil mi. Bisküvileri bitince uzaya yolladı Luffy.
Biz vs atamaz demedik zaten alamaz demiştik.Brook vs Apoo cidden olabilirmiş :/
Franky'nin Sasaki'nin aldığı ortamda Apoo'yu alır bence. Zurnası işlevsiz hale geldikten sonra güzel bir dövüş izlerdik.Biz vs atamaz demedik zaten alamaz demiştik.
Tayfasını korumak için bir yol bulmalı. İlla gidip dövmeli demiyorum. Ancak pasif bir tutum takınıp tayfayı tehlikeye atmamalı.Sanji de tayfası için kadın dövsün ?Karakterin en başından beri gösterdiği tutuma ters bir durum varsa fiyasko fiyaskodur.
Sanji üzerinde yeni fanteziler deniyor Oda.Sanji tam örümcek formuna dönüşürse dövemez mi ya bu şıllığı? Ben daha güzel bir yaratık olmasını beklerdim örümcek nedir yahu? Gerçi en hatta tek korkup tiksinmediğim böcek ama, Kıllı Maria fikrine alışamadım. Gerçi anti-kılcı da değilim bilemiyorum. Sanji dövüş.
Zoro ve Sanji'nin rakiplerini aşacağı yerde Luffy de rakiplerini aşacak dostum. Tayfada Luffy kadar hızlı gelişen bir karakter de yok üstelik. Ne Kaido Luffy için yolun sonudur ne King Zoro için ne de Queen Sanji için bunlar sadece birer duraktır ve bizimkiler için de o durağa gitmenin vakti değil benim gözümde. Bunun altını dolduramaz mangaka benim hep dediğim şey bu. Luffy yardım almıştır alması normaldir çünkü daha bıyığı terlememiş Luffy gtünden ter akmadan rakiplerini indirirse OP evrenindeki hiçbir rakibin ağırlığı kalmaz okuyucu gözünde. Luffy'nin rakipleri tayfa için en büyük tehdittir hep e hiç kimsenin adamı da Luffy'nin adamları kadar kalifiye olmayınca tayfada dövüşlerde en çok zorlanan bizimki oluyor. Bu normaldir bundan gocunmam gocunacağım tek şey gökten kutsal bidon düşmesi gibi saçma salak şeylerdir.Kaido söylenilen kadarıyla serinin en güçlü korsanı,şuan Luffy zaten birebirde yenemez.
Ama bu Zoro ile Sanji'nin King ile Queen'i yenemeyeceği anlamına gelmez.
Zoro ile Sanji King ile Queen'den çok daha güçlü olacaklar seri sonunda.
Birde bir şey daha söyleyeyim belki kızabilirsin bana ama.Luffy çoğu boss'u zaten yardımla yendi,rakibi aşırı güçlü oluyordu çünkü.