Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who vs Jinbei şaşırttı.

Who zorlayacak bayağı. Aksi takdirde Cinbe reisten de her şey beklerim. Reis 2y sonrası bayağı ön planda
 
Sanji de tayfası için kadın dövsün :)?Karakterin en başından beri gösterdiği tutuma ters bir durum varsa fiyasko fiyaskodur.
Tayfasını korumak için bir yol bulmalı. İlla gidip dövmeli demiyorum. Ancak pasif bir tutum takınıp tayfayı tehlikeye atmamalı.
Ki benim fiyasko demene karşı çıktığım kısım, Zoro'yla ilgili. Zoro bunu hikaye açısından yerinde yaptı. Seri yeni bir vitese geçecekti zaten. Orada kendini bir kenara bırakıp tayfasını düşünerek karakter gelişimi göstermiş oldu. Bu fiyasko değildir diyorum ben.
 

Üye silindi 1004

Sanji tam örümcek formuna dönüşürse dövemez mi ya bu şıllığı? Ben daha güzel bir yaratık olmasını beklerdim örümcek nedir yahu? Gerçi en hatta tek korkup tiksinmediğim böcek ama, Kıllı Maria fikrine alışamadım. Gerçi anti-kılcı da değilim bilemiyorum. Sanji dövüş.
 
Kaido söylenilen kadarıyla serinin en güçlü korsanı,şuan Luffy zaten birebirde yenemez.

Ama bu Zoro ile Sanji'nin King ile Queen'i yenemeyeceği anlamına gelmez.
Zoro ile Sanji King ile Queen'den çok daha güçlü olacaklar seri sonunda.

Birde bir şey daha söyleyeyim belki kızabilirsin bana ama.Luffy çoğu boss'u zaten yardımla yendi,rakibi aşırı güçlü oluyordu çünkü.
Zoro ve Sanji'nin rakiplerini aşacağı yerde Luffy de rakiplerini aşacak dostum. Tayfada Luffy kadar hızlı gelişen bir karakter de yok üstelik. Ne Kaido Luffy için yolun sonudur ne King Zoro için ne de Queen Sanji için bunlar sadece birer duraktır ve bizimkiler için de o durağa gitmenin vakti değil benim gözümde. Bunun altını dolduramaz mangaka benim hep dediğim şey bu. Luffy yardım almıştır alması normaldir çünkü daha bıyığı terlememiş Luffy gtünden ter akmadan rakiplerini indirirse OP evrenindeki hiçbir rakibin ağırlığı kalmaz okuyucu gözünde. Luffy'nin rakipleri tayfa için en büyük tehdittir hep e hiç kimsenin adamı da Luffy'nin adamları kadar kalifiye olmayınca tayfada dövüşlerde en çok zorlanan bizimki oluyor. Bu normaldir bundan gocunmam gocunacağım tek şey gökten kutsal bidon düşmesi gibi saçma salak şeylerdir.

Anlık eşleşmelere forum çok yükseliyor ama önceki arcları kafanızda biraz tartın gençler. Hele MF'yi güncel takip ettiğinizi hayal edin her bölüm kimi kime yedirirdiniz onu düşünün. Oda'dan başka kimse şu an kimin kimi yiyeceğini kestiremez. Bekleyip göreceğiz ortam çok kalabalık çok fazla 1 vs 1 görmeyiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 78)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık