Olabilir tabi az çok denktirler işte keza iki tayfanın da en baba dövüşçülerini birbirlerine denk görüyorum ben. Kaido - BM, King - Kata denktirBence işlevsellik ve birbirini tamamlama noktasında BM korsanları daha üstün olur bunlardan. Cracker da hiç yabana atılır gibi değil. Perospero ve muhtemelen pek görmediğimiz diğer yaşlı kardeşler de uçamayan altılıyı karşılarlar. Üstelik Snack de var komutan seviyesinde. Smoothie çok aşırı seviye düşürüyor gibi duruyor ama, ona katılıyorum. Bence BM tayfası tam bir savaş olmadığı için yeterince ayrıntılı işlenmedi yoksa canavarlardan eksik kalmazlar hatta üstün geldiği taraflar olur.
Jinbei'nin yc3 etmeyeceği belli olur.Who, Jinbei ile denk dövüşür ise YC2 YC3 seviyesi mi olur ?
Daifuku ne ya onu en zayıf halka Page One zorlanmadan alır.Numberslar Oven-Daifuku altını peynir ekmek gibi yalar yutar. Hatta Oven ve Daifuku'yu da alabilirler
Yamatoya patlayabilir gibiBir de Smoothie’nin ihalesi kime kalacak acaba onu da cok merak ediyorum.
Bana da oyle geliyor. Boylece Oda mantikli olan siralamayi da korumus olacak.Yamatoya patlayabilir gibi
Odeni o kadar aşağıya koymakBana da oyle geliyor. Boylece Oda mantikli olan siralamayi da korumus olacak.
Zoro>Sanji>Yamato>Jinbe (Rayleigh>Gaban>Oden>Sunbell?)
Oden kesinlikle Gaban'dan güçlüdür.Oden en fazla Ray'den 1 tık zayıf olur muhtemelen denktir hatta.Sevmem tepsi kafalıyı da çok güçlü.Bana da oyle geliyor. Boylece Oda mantikli olan siralamayi da korumus olacak.
Zoro>Sanji>Yamato>Jinbe (Rayleigh>Gaban>Oden>Sunbell?)