En azından Big Mom aileyi bir arada tutuyor. Kaido'nun bilinen bir çocuğu var o da babasına düşman. Kaido'nun düşmanına hayran. Adam içmekten kavgalara girmekten nasıl zaman bulmuş da bu hatunu yapmış ona şaşırdım. Ama daha annesini bilmiyoruz. Analar babalarla babalar analarla kıyaslanamaz. Belki de bu kız Big Mom'ın kızıAnası Linlin olmasından iyidir.Kendi evladını şişlerlerlerken bb diyip giden kadın Linlin.Kaido en azından koruyor.
Aynen canavar korsanlarını kıskananlar çatlasın.Kaido'nun tayfası Big Mom'un tayfasından çok daha güçlü gibi. Ve iç rekabet var, takeover mezvuları var. Who Who's çıkabilir yani yc2 yc3 ayarı, garip olmaz.
Bm'nin tayfa daha güçlü gibi geldi bana. Bizim bilmediğimiz 20 -30 daha çocuk çıkar sağdan soldan, ayrıca kalbür üstü adam sayısıda daha fazla Bm'nin.Kaido'nun tayfası Big Mom'un tayfasından çok daha güçlü gibi. Ve iç rekabet var, takeover mezvuları var. Who Who's çıkabilir yani yc2 yc3 ayarı, garip olmaz.
Smoothie hariç deKaido'nun tayfası Big Mom'un tayfasından çok daha güçlü gibi.
İt sürüsü gibiler karıncalardan farksızlar.O şekilde daha güçlü olabilirler belki ama iş bireyselliğe gelince güç farkı açıkça gözüküyor.Abidik gubidik meyvelerle oyalarlar en fazla ama kurtarmaz onları bireysel olarak iki yiğit er meydanına çıktığı zaman.Bm'nin tayfa daha güçlü gibi geldi bana. Bizim bilmediğimiz 20 -30 daha çocuk çıkar sağdan soldan, ayrıca kalbür üstü adam sayısıda daha fazla Bm'nin.
Kendi mekanında yarım tayfayla gelen kadından korkuyo bu kaido harbi tırsak...Aynen canavar korsanları çok daha güçlü Sözde ölmeye can atan Kaido'ya bak 3.5 atıyor Linlin'den ve tayfasından.Şelaleye dua etsin.
Bizim tayfadan birine hater olmak zaten ayrı bir kafa yapısı gerektiriyor.Yamato bence çok başarılı tasarlanmış.Güçlü sert kırılmaz kadın tasarlamışlar neyini kıskanırlar anlamadımBen en son bir insan neden zoro ya da sanjiye hater olur diye düşünüyodum sonra saldım zaten
Tayfadan daha aktif diye kıskanmışlarBizim tayfadan birine hater olmak zaten ayrı bir kafa yapısı gerektiriyor.Yamato bence çok başarılı tasarlanmış.Güçlü sert kırılmaz kadın tasarlamışlar neyini kıskanırlar anlamadım