Tamam ben aldım alacağımı sağol.Sana şöyle söyleyim, WB öldürmek için vurmadı ama en azından saf dışı bırakmak için vurdu. Ace de saf dışı kalmayınca şaşırdı, güçlü olduğunu anladı. Yani öldürmek için vursa bile öldüremeyebilirdi.
Tamam ben aldım alacağımı sağol.Sana şöyle söyleyim, WB öldürmek için vurmadı ama en azından saf dışı bırakmak için vurdu. Ace de saf dışı kalmayınca şaşırdı, güçlü olduğunu anladı. Yani öldürmek için vursa bile öldüremeyebilirdi.
Serinin ana karakteri ölecekse sonda ölür.Sen erkenden ölmedi diye serinin ana karakterini mantık çerçevesinde bal demeyi normal buluyorsun bende buna sinirleniyorum işte.Kaç tane hikayede gördün seri başında ölen ana karakter?Ya kıskançlıkla alakası yok bal ile 20 30 kere kurtuldu işte. Sanki olmayan bir şey söyledik niye sinirlendin?
Neyi aldın abi, Kaido'da Luffy'e öldürmek için vurmadı der biri çıkıp. Ordusuna katmak için sağ bırakmadı mı?Tamam ben aldım alacağımı sağol.
Biraz alabilir miyim? SARDI
Feng shen ji de ilk bolumde ölüyorSerinin ana karakteri ölecekse sonda ölür.Sen erkenden ölmedi diye serinin ana karakterini mantık çerçevesinde bal demeyi normal buluyorsun bende buna sinirleniyorum işte.Kaç tane hikayede gördün seri başında ölen ana karakter?
Çıksın desin bakalım o biri onu. Ama o biri Oden fanı olmasın. Herhangi bir kılıççı fanı da olmasın. Adam vurdu balyozun izini çıkardı suratında. Öyle Oden'e vurduğu gibi de değil bildiğin hakiler felan taştı teknik isimleri felan söylendi.Neyi aldın abi, Kaido'da Luffy'e öldürmek için vurmadı der biri çıkıp. Ordusuna katmak için sağ bırakmadı mı?
Kendi kafanda kuruyorsun bir şeyler hep düz bakıyorsun.
Kaido söylüyor zaten bunu birinin çıkmasına ne gerek var.Çıksın desin bakalım o biri onu. Ama o biri Oden fanı olmasın. Herhangi bir kılıççı fanı da olmasın.
Ne söylüyor?Kaido söylüyor zaten bunu birinin çıkmasına ne gerek var.
Gif donmuş.