Karşısına Amiral Kizaru çıkmasa Yeni Dünya'ya girmişti zaten. Ayrıca tüm süpernovalar iki yıl eitim olmadan çok da güzel ilerlemişler. Ace'in yaptığını başaranlar sürüyle var. Ama onların torpili olmamış doğrudan 2.Komutanlığa daha doğrusu boş koltuğa oturamamışlar.Bildiğin yeni dünyada ilerleyebilmek için aldı işte. İki yıl iki yıl! Bir çok kez bal ve yardım eliyle ölümden döndürülmesine deyinmiyorum bile. Yazık...
Bege, Yonkou elemanı olabilmiş. Drake de olmuş hem de Tobi Roppo sıfatını almış. Ace'in başarısı ne diye sorsan, Jinbei ile berabere kalmak torpilli bir şekilde2. Komutan koltuğuna oturmak dersin. Onu da başaran bir sürü Supernova var. Onlar başarmışken Luffy başaramazdı demek için Ace fanı olmak lazım işte. Ama yok Luffy o yüzden almadı biliyoz zaten. Zirveyi Ace'ten çok önce gördü. Ace hayattında Ennies Lobby, Impel Down, MarineFord girip çıkmış mı? Ardına tarihin en acımasız İmpel Down Korsanlarını mı almış? Ne etmiş Ace hayatında adam akıllı icraat yok yahu.
Luffy bu dediklerimi ilk 6 ayyında yapıyor. :d CP9 tarihinin en güçlü adamını, 2 Tane Shichi'yi indiriyor. Hala Ace.