Soruyu düzenleyeyim.Capori ağzı bozacak ne vardı ortada ?
Soruyu düzenleyeyim.Capori ağzı bozacak ne vardı ortada ?
Beyin okumuyorum ki yazılanlara göre bir düsünce paylaştım okadar.Üzüldüğüm biri yok. Gerçek Luffy fanı masalı diye bir şey çıkarmanız. Kimin tam olarak nasıl düşündüğünü ya da ne olduğunu nasıl biliyonuz anlayamadım. O tarz bir muhabbet boş geliyor.
Oo sevdiğim bu teoriyiKing, Ace tarafından yanınca o elbiseler ile vücudunu gizlemek zorunda kalmış.
@Charlotte Katakuri'm beni bırakıp gitti, şimdi bana salça olacak adamda kalmadı... Ace lobisi veya tekrardan Zoro lobisine mi sarsam diye düşünüyorum bir önerin var mı ?Anaa capori gitmiş... Kata da triplere girip banlatmış kendini
Neyse...
Hala Sanjinin görüşte nasıl Luffyden iyi olabileceğini anlamadm. Bu şuanda benim için ihtimal dahilinde bile değil.
Ace, Jack'i tokatlamış Ace'cilere bulaşma bence hiç.@Charlotte Katakuri'm beni bırakıp gitti, şimdi bana salça olacak adamda kalmadı... Ace lobisi veya tekrardan Zoro lobisine mi sarsam diye düşünüyorum bir önerin var mı ?
Zorocularla uğraşmak şu forumdaki en zevkli iş şiddetle tavsiye ederim@Charlotte Katakuri'm beni bırakıp gitti, şimdi bana salça olacak adamda kalmadı... Ace lobisi veya tekrardan Zoro lobisine mi sarsam diye düşünüyorum bir önerin var mı ?
Ace anca reisin hortumunu tokatlar...Ace, Jack'i tokatlamış Ace'cilere bulaşma bence hiç.
Şu kimseyi yenemeyip GAZA başvuran Jack mi? Tokata hazırlan Jack.Ace anca reisin hortumunu tokatlar...