Bizimki de zor iş be.Bölümde ne olduğu ilgimi pek çekmiyor. Son 1-1.5 aydır (2 sayı falan önce yani) bırakmaya kararı aldıydım ama sayıyı unutacağımı bildiğimden 1000e kadar sabretmeye çalışıyorum.
Boşa beklentiye gerek yok Y1 ayarında bir Ace görmemiz mümkün değil.Luffy wciden çıkarken bile bi kata etmiyodu ki... şimdi ace fbsi filan derken düne kadar yc4 ayarı dediğim adamdan beklentim fazlasıyla arttı umarım hayal kırıklığı yaşamam...
Ya inceliyorum da heykeli, yanağı erimiş. Tek parça.Adamdan o kadar umutsuzuz ki, heykeli kırıp kıramadığından bile emin değiliz.
Luffy'den emin değilim ama Zoro keser atar. O p-up cephanesine sahip. Sadece Oda hepsini vermez o p-up'ların. O yüzden bir handikap bir numaralar döner Kaido için.Zoro ve Luffy hayatlarının dövüşünü yapsa yine ikisi beraber Kaidoyu deviremez![]()
Smooti'den güçlüdür evetAce en kötü Yc2 seviyesi.
Quenn etmez bence ama.
Yamato da zorlama ''karakter'' olduğunu bir kez daha gösterdi.Babasına taş atana aşık oluyor...Bu kadar kişiliksiz sırf bir şeyler çizmek için seriye böyle gereksiz tip eklemek... Neyse fuji ve kizaru reis gelse de şu jurassic park saçmalığı bitse.Marco da pasif çıktı hadi hayırlı işler...