1000 de Ace fbsi olursa gerçekten tatsız olur ve ara vermeyi düşünürüm ben de.Haklısın galiba. Zaten ara vermek istiyordum ama sayıyı kaçırmamak için 1000i bekliyorum haftalardır.
1000 de Ace fbsi olursa gerçekten tatsız olur ve ara vermeyi düşünürüm ben de.Haklısın galiba. Zaten ara vermek istiyordum ama sayıyı kaçırmamak için 1000i bekliyorum haftalardır.
Ace, Snakeman'e yetişemez yahu aklını alırdı Luffy WCI'dın başında da. Snakeman'e o zaman da sahipti.Ace WCI başı Luffyden güçlüdür ama şuanki halinden güçlü olması ihtimal dahilinde değil. Kaidoyla karşılaştığını da sanmıyorum.
Yaşlı dede muhtemelen şuan adada olsa Kaido’yu da Big Mom’ı da teke tekte yenerdi.Evet boyun eğmek yerine yaşlı ve ssk primlerini ödemekten yıpranmış bir dedeye uykusundan bıçakla saldırıyor.... Tinercinin tekiydi.
Bir de Wano zamanı Ace'i hesaba kat. Anca Jinbe ile denkti ve Wb uykusunda dövüyordu Kaido'yu.Ace WCI başı Luffyden güçlüdür ama şuanki halinden güçlü olması ihtimal dahilinde değil. Kaidoyla karşılaştığını da sanmıyorum.