Engelle napim. Gerçekleri söylemeye devam edeceğiz.Ben senin kafana ulaşamadım seni engelleyeyim beğenmedim muhabbetini.
Engelle napim. Gerçekleri söylemeye devam edeceğiz.Ben senin kafana ulaşamadım seni engelleyeyim beğenmedim muhabbetini.
Zoro gidip final boss'un dan eğitim alırken sorun yok ama değil mi? Bu baya adamlık, korsanlık göstergesi değil mi?Niye atmayım özel kurs almış gidip. Korsanlığa sığmaz.
Öyle birşey olsa dönüşte amiral olarak başlayıp üzerine de patlatmalı haki öğrenirdi.Evrenin vay haline.Roger oğlum kk olacak dedi ama Ray sen eğitme diğer yarışmacıların hakkını yeme demiştir kesin.Gidip Rayleigh'den iki yıl eğitim alacak.
Kaptanı istediği için el mecbur. Adamın zaten korsanlıkta işi yok korsan avcısı, kılıç ustasıydı. Luffy bebeleğinden beri korsan özentisi bir de gidip korsanlık raconuna uymadan eğitim alıyor tayfasına da mesaj yolluyor işte, iki yıl kendinizi geliştirin diye. Kaptan basiretsizse adam ne yapsın?Zoro gidip final boss'un dan eğitim alırken sorun yok ama değil mi? Bu baya adamlık, korsanlık göstergesi değil mi?
Ulan luffy gidip teach den eğitim alsa karaktere 7/24 söversiniz( gerçi şu an da da sövüyorsunuz o ayrı konu) zoro oldu mu tık yok.
Boş beleş adamlar biraz ağır olmadı mı ? Niye bu kadar ciddiye alıyorsun seriyiBunlar boş beleş adamlar cidden bak.Kafa yapıları düşünceleri bile boş.Kaç gündür özellikle takip ediyorum 10 tane laf söylese 2 tanesi doğrudur 8 tanesi boş.Engelle geçicen rahatına bakıcan.
Nasıl bir racon?Kaptanı istediği için el mecbur. Adamın zaten korsanlıkta işi yok korsan avcısı, kılıç ustasıydı. Luffy bebeleğinden beri korsan özentisi bir de gidip korsanlık raconuna uymadan eğitim alıyor tayfasına da mesaj yolluyor işte, iki yıl kendinizi geliştirin diye. Kaptan basiretsizse adam ne yapsın?
Nasıl bir racon?
Vah zavallı zoro...Kaptanı istediği için el mecbur. Adamın zaten korsanlıkta işi yok korsan avcısı, kılıç ustasıydı. Luffy bebeleğinden beri korsan özentisi bir de gidip korsanlık raconuna uymadan eğitim alıyor tayfasına da mesaj yolluyor işte, iki yıl kendinizi geliştirin diye. Kaptan basiretsizse adam ne yapsın?
Güzel ama bu seri karayip korsanları stilinde ilerlemiyor.Kalın.