Gidip Rayleigh'den iki yıl eğitim alacak.Peki ya Yamato Ace vs atıp berabere kalıp sen babamı yenemezsin şimdi git sonra gel dediyse ne olacak çok merak ediyorum
Gidip Rayleigh'den iki yıl eğitim alacak.Peki ya Yamato Ace vs atıp berabere kalıp sen babamı yenemezsin şimdi git sonra gel dediyse ne olacak çok merak ediyorum
Rayleighten eğitim almak kötü birşey mi? Beyazsakalın gemisine binip eğitim almamak daha akıllıca anladım güzel kafa yaşıyorsunuz bir kaç gündürGidip Rayleigh'den iki yıl eğitim alacak.
Niye eğitim alsın? Chopper, Luffy'den eğitim mi alıyor?Rayleighten eğitim almak kötü birşey mi? Beyazsakalın gemisine binip eğitim almamak daha akıllıca anladım güzel kafa yaşıyorsunuz bir kaç gündür
Chopper bir ana savaş gücü değil.Sen ace ile choppera bir tutuyorsan sorun yokNiye eğitim alsın? Chopper, Luffy'den eğitim mi alıyor?
Zoro ve Sanji alıyor mu eğitim?Chopper bir ana savaş gücü değil.Sen ace ile choppera bir tutuyorsan sorun yok
Zoro ve sanji eğitim almak için gerekli yerlere gittiler mi gittiler.Zoro ve Sanji alıyor mu eğitim?
Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun, kin kimin tayfasında kaptanından eğitim aldı ki şimdiye kadar? Ace niye alsın?Zoro ve sanji eğitim almak için gerekli yerlere gittiler mi gittiler.
O zaman başkasının gidip bir yerlerden eğitim almasına laf atmıcan.Yok bilmem nerden eğitim alırmış.Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun, kin kimin tayfasında kaptanından eğitim aldı ki şimdiye kadar? Ace niye alsın?
Niye atmayım özel kurs almış gidip. Korsanlığa sığmaz.O zaman başkasının gidip bir yerlerden eğitim almasına laf atmıcan.Yok bilmem nerden eğitim alırmış.
Ben senin kafana ulaşamadım seni engelleyeyim beğenmedim muhabbetini.Niye atmayım özel kurs almış gidip. Korsanlığa sığmaz.