Who Brook'a kalın gelir. Chopper'la ikisi Nami ve Usopp'a yardım etse daha iyi bence.Demek ki Marco gerçekten Chopper'i yaksa Zoro bir şey yapamayacak .
Maria vs Robin, Who vs Brook mu geliyor
Who Brook'a kalın gelir. Chopper'la ikisi Nami ve Usopp'a yardım etse daha iyi bence.Demek ki Marco gerçekten Chopper'i yaksa Zoro bir şey yapamayacak .
Maria vs Robin, Who vs Brook mu geliyor
Ayrıca çok da kibar ve düşünceli biridirAce sevmeyenler Ace’in olayını daha anlayamamış ki. Biz Ace’i her önüne geleni yeniyor ya da yener diye sevmedik. Öyle olsa maymunu severdik. Biz onun boyun eğmemesini, baş kaldırmasını sevdik. Uğrunda ölüm de olsa gerisi tırıvırı.
Teach düz şamar ile kırıyordu boynunu.İkinci komutan hali Teach'e boyun veriyor. Kaido balyozu indirse ölürdü, muhtemelen Kaido'nun karşısına bile çıkamadı.
Evet boyun eğmek yerine yaşlı ve ssk primlerini ödemekten yıpranmış bir dedeye uykusundan bıçakla saldırıyor.... Tinercinin tekiydi.Ace sevmeyenler Ace’in olayını daha anlayamamış ki. Biz Ace’i her önüne geleni yeniyor ya da yener diye sevmedik. Öyle olsa maymunu severdik. Biz onun boyun eğmemesini, baş kaldırmasını sevdik. Uğrunda ölüm de olsa gerisi tırıvırı.
Psikolojik. Artık önüme ne koysa beynimle dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum.Bölümde konuşulacak çok şey var ama niye bilmiyorum. Ben bu bölümü de beğenmedim.
O konuda Shanks’a benziyor.Ayrıca çok da kibar ve düşünceli biridir
Lütfücüler de boşa gazel okuyabilirler rüzgarları güzel geliyor