En çok dayak yiyen çaylak olabilir. Kid'i geçti.Ace acaba Linlin'den de dayak yemiş midir ? Adamın vizyonu varmış bari. Son yonkou paspası olarak.
Evet. Ergenliğinin zirvesini yaşamış anlaşılan.
Queenin Marcoya tepkisi acaba daha önce de Marco bir işe engel mi oldu gibi bir soru işareti bıraktı kafamda. Bakalm görürüz.
Şimdi anladım Babalık niye Wano'ya gelmiyor. Ace babacım merak etme Wano'da olan Kaido'yu ben indirdim demiştir. WB de Oden şimdi rahatlamıştır diyerek merakı giderilmiştir. Missler gibi.Anca heykelini kırabilir Ace zaten.
Aynı tür karakter zaten ikisi de. Ace daha mazoşist çıktı ama.En çok dayak yiyen çaylak olabilir. Kid'i geçti.
Sana kesin bir söyliyeyim Kral.Sasaki ve Who'nun ödüller açıklansaydı daha iyi olabilirdi. Bölüm eh işte. Şu kesin ki Marco ve Zoro King'le karşılaşacak. Merak ettiğimiz şey tabi ki aynı. Zoro King'le mi dövüşecek yoksa çatıya mı çıkacak? Diğer yandan Marco'nun çatıya çıkıp Kın'ları kısmen de olsa iyileştirmesi de mümkün. Zoro yukarıdakilerin harap olduğunu hissederse kendisi mi yukari çıkmak ister Marco'yu mu yönlendirir? Zoro King'le dövüşürse 5. Katı kapatacaklar demektir.
Ace ortamlarda "Kaido'yu Wano'ya gömdüm" demiş. Babalık gurur duymuş oğluyla kim takar o saatten sonra Oden'i zaten.Şimdi anladım Babalık niye Wano'ya gelmiyor. Ace babacım merak etme Wano'da olan Kaido'yu ben indirdim demiştir. WB de Oden şimdi rahatlamıştır diyerek merakı giderilmiştir. Missler gibi.