Efendim kör olmak, bazen yakınındaki net gerçeklikleri farketmemizi olanak sağlar. Çünkü uzaktan görünen güneşe metre tutulmaz.Olay sadece o değil, Reis farkını gözler önüne seriyor çok büyük felsefeci Redin dediği gibi.
Görmeyen gözler göremezler![]()

Efendim kör olmak, bazen yakınındaki net gerçeklikleri farketmemizi olanak sağlar. Çünkü uzaktan görünen güneşe metre tutulmaz.Olay sadece o değil, Reis farkını gözler önüne seriyor çok büyük felsefeci Redin dediği gibi.
Görmeyen gözler göremezler![]()

Herkes Zoro'dan Kral Haki bekliyor zaten? Gelecek KK'nın en önemli adamının Kral hakisi olmayacak mıydı bi de?Brook'un, Zoro'ya söylediği sözleri birisi bu forumda tahmin etseydi.
Siz de abartıp karakterden soğutuyorsunuz derdi. Adam bildiğin adanın hareketlerini Zoro'nun hakisi zannediyor. Bunun bir tık üstü bu seride yok.
Valla bana tam komedi gelmedi, Zoro ciddileşmeye başladığında gerçekleşen bir olaya tepki o. Brook yıllardır bu adamla omuz omuza savaşıyor. Hangi savaşta birisi ciddileştiğinde takım onu trollediği görüldü ki.Billur geçiyor dostum komedi sahne biraz o.
Böyle ulti bekleme olayları olacaksa bu adam nasıl Kaido'yu kesecek hocam?X Drake tanklık yaparken Zoro arkadan ultiyi bekleme süresine koymuş rahat rahat.
Herkeste beklenti var Capo. Onda sıkıntı yok ama bu tip bir şey olacak dense siz de karakteri abartıyorsunuz demez miydin.Herkes Zoro'dan Kral Haki bekliyor zaten? Gelecek KK'nın en önemli adamının Kral hakisi olmayacak mıydı bi de?
Yine beklenmedik anda çıkar bir yerden, Kaido'nun beklemediği anda vurur. Mihawk öyle öğretmiştir.Böyle ulti bekleme olayları olacaksa bu adam nasıl Kaido'yu kesecek hocam?
Dostum adada deprem oluyor Brook bunu hakiye Kaido'nun çöpleri de Zoro'nun öfkesine bağlıyor çünkü tam Zoro bağırırken gerçekleşen bir olay. Olayın bütünü komedi sahnesi gibi hani Usopp'un başına gelebilecek türden yani.Valla bana tam komedi gelmedi, Zoro ciddileşmeye başladığında gerçekleşen bir olaya tepki o. Brook yıllardır bu adamla omuz omuza savaşıyor. Hangi savaşta birisi ciddileştiğinde takım onu trollediği görüldü ki.