What daaa faaak. Brook un ağız tartarının kokusunu hissettim burnumda
Crocodile'ın yanından mı gelmiş Zoro?Korsanfan: Zoro Yc2 etmez.
Zoro: Yonkou komutanları haddim değilsiniz sizinle oynayamam.
Korsanfan: Abartmayın ya abartmayın, gözünüzü sevim ne abarttınız ya ne var bölümde
Zoro Fan Clup:
Evet Luffy'nin tayfasında yc1Evet işte burdan queen zorodan korktu demek komik değil mi? Zoro da zaten queene değil silaha saldırıyo. Ama zoro şuan yc1
İşi bitiriyordan kastım panzehiri alması. Apoo artık ölesede yaşasada bi önemi kalmadı.İşinin bittiği kesin değil ki kid'in durumun da apoo doğru düzgün vs bile atmıyordu, burada drake ile vs atarken yedi darbeyi.
Nasıl yok? Kidd tek atamıyor. Zoro yarıyor silahını kesiyor bilincini yitirtiyor xdrake ağzı açık bakıyor. Zoro > kidŞaka bir yana, yaptığı o kadar da büyük bir şey değil. Apoo ile drake vs atarken aradan gelip saldırıyor. Yani 980. Sayı da kid'in yaptığından bir fark yok bence.
Arc uzun, nereden geldiğini nereye gittiğini görecenCrocodile'ın yanından mı gelmiş Zoro?
Dostum olayların gelişimi öyle onda sıkıntım yok benim.Dostum adada deprem oluyor Brook bunu hakiye Kaido'nun çöpleri de Zoro'nun öfkesine bağlıyor çünkü tam Zoro bağırırken gerçekleşen bir olay. Olayın bütünü komedi sahnesi gibi hani Usopp'un başına gelebilecek türden yani.
Valla demezdim.Eiichiro Oda zaten bu bölümde belirtmesi gereken şeyi belirtmiş fazlasıyla.Hatta Arc başından beri , Zoro hep posterlerde havalı çizildi Sanji hep bir eğlence kaynağı oldu posterlerde bile.Herkeste beklenti var Capo. Onda sıkıntı yok ama bu tip bir şey olacak dense siz de karakteri abartıyorsunuz demez miydin.
Yok la ben sen üstelersin diye öyle dedim. Banlı manlı bi şey vardı.Ben çok hayal mayal bir şey hatırlıyorum ama unuttuysak önemi yok boş ver