Değersiz,beş para etmez karakter uğruna serinin en değerli karakterlerinden birini mi bıçaklamak ? Gözlerim kanıyor
Chopper için Black Maria'yı bıçaklarım çok net.
Değersiz,beş para etmez karakter uğruna serinin en değerli karakterlerinden birini mi bıçaklamak ? Gözlerim kanıyor
Black Maria için Chopper'ı Noel Babanın geyiği bile yaparım. O kadar seviyorum Chopper'ı işte.
Supernovalar 2 yıl eğitim esnasında Luffy ortaya çıkana kadar korkulan adamlardı az buçuk. 2 sene sonra Luffy'nin olduğu her yerde figüran gibiler. Bu da değişmez. En fazla Luffy+Zoro'nun adamları olur bunlar. Felaket harcandı bu adamlar. O yüzden Urogue'nun da Bonny'nin de gölgelerde kalacağını hissediyorum.
Kid'e kıyamıyorum ya Law'ın gerisinde kaldı Zoro'nun gerisinde kaldı. Zoro, Kaido'yu kesince "ehe benim de metallerim var" diyecek herhalde.
Enma öncesi değildi orası kesin de Enma sonrası da en fazla 3. Komutan yani.@Alpamis
-- Zoro Yonkou komutanı seviyesinde değil.
Zoro(Bölüm 997)
-- Evet haklısın seviyemde değiller
Redteror
Hangi güçlü kişiye enma kullandı ? Apooyu wado ile indirmiş. Daha enmalık bir şey yok.Enma öncesi değildi orası kesin de Enma sonrası da en fazla 3. Komutan yani.
Orda da başkası Apoo'nun dikkatini dağıtıyordu. Kid'i vurmadan hemen önce farketti Apoo. Ve adam yere düşmedi. Yüz yüze sen çöpsün diyor. Ki Zoro tek kılıçla vuruyor. Kid 1 ton demirle. Kid ile Zoro ayrı kulvarların adamları artık.Adam o vuruş sonrası 10 sayı gözükmüyor ki dediğim gibi kid, apoo biriyle vs atıyorken değil, boş boş duruyorken vurdu.
Apoo üçüncü Komutan mı yahu? Killer'ı yenmek için ise ağzına üçüncüyü alması gerekti.Hangi güçlü kişiye enma kullandı ? Apooyu wado ile indirmiş. Daha enmalık bir şey yok.
o kadar katılıyorum ki. ilk tanıtıldıklarında demiştim ki evet, bu çağın adamları bunlar bunlar olur. şimdi neredeyse hepsi wano’da yan karakter muamelesi görüyor. hadi drake’i saymayayım, kidd ve law bile luffy’e çok yakın seviyede olması gerekirken iyice geri atılıyorlar. insan üzülüyor böyle harcanmalarına.Supernovalar 2 yıl eğitim esnasında Luffy ortaya çıkana kadar korkulan adamlardı az buçuk. 2 sene sonra Luffy'nin olduğu her yerde figüran gibiler. Bu da değişmez. En fazla Luffy+Zoro'nun adamları olur bunlar. Felaket harcandı bu adamlar. O yüzden Urogue'nun da Bonny'nin de gölgelerde kalacağını hissediyorum.