Foruma yeşil siyah tema gelsinKaido'yu kestiği zaman olacakları düşünüyorum bence foruma o gün giriş yasak olsun.
Foruma yeşil siyah tema gelsinKaido'yu kestiği zaman olacakları düşünüyorum bence foruma o gün giriş yasak olsun.
Zorocular girmesin.Kaido'yu kestiği zaman olacakları düşünüyorum bence foruma o gün giriş yasak olsun.
Zoro içtima almamış.O yüzden.Zoro novaları sıraya dizer dediğimizde çeşitli çeşitli hikayeler anlatılıyordu, Zoro novaları sıraya dizince de ya arkadaş siz haklıymışınız diyen çıkmadı bu nedir ya
Kiku'nun kestiği yerde Zoro'nun ortadan ikiye yarması lazım.Zoro konusunda şöyle bir durum var adamın hedefi belli,herkes biliyor.
Lakin bu hedef güç skalası olarak One piece serisinde nerede tam olarak,bunu kestiremiyoruz
Adam her şeyi kesmekten bahsediyor.
Kaido'yu da kesmek istediğini belirtti.
Hayaller Paris şuan Zoro'nun.
Bak bunu yeni görüyorum. Sanji'nin yeri bende çok ayrıdır. Luffy kadar Marco kadar severim. Cartman hariç en favorilerimdendir. Zoro fanları kelime oyunlarıyla en iyi Sanji fanını lekelemek istiyor.Eric Cartman yıllar önce Sanjicilerin arasına sızmış bir kripto Zorocudur...
Zoro fanlarına iftira atılıyor, Zoro fanlarından hiç biri bir şey söylemedi, kendi aranızdaki iç savaşa bizi bulaştırmayın.Bak bunu yeni görüyorum. Sanji'nin yeri bende çok ayrıdır. Luffy kadar Marco kadar severim. Cartman hariç en favorilerimdendir. Zoro fanları kelime oyunlarıyla en iyi Sanji fanını lekelemek istiyor.
Aynı Jackin yapacağı gibi mi? Yoksa Dresrodaki kokoş Juela mıydı ne o kadın gibi mi?Zoro iyi kesmiş tamam da Zurna kalkar ordan şovunu yapar yine, demedi demeyin.
Zoro kesecek bu hemen hemen kesinleşti zaten bakalım Oda sensei bu zemini nasıl hazırlayacak.Kiku'nun kestiği yerde Zoro'nun ortadan ikiye yarması lazım.
Wado'yla Enma'yı yapan şahısın aynı olması kılıcın enerjilerinin benzer olmasına bağlanacak bence. Umarım Oden'in iradesini karıştırmazlar mevzuya.Zoro kesecek bu hemen hemen kesinleşti zaten bakalım Oda sensei bu zemini nasıl hazırlayacak.