Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seninki en yerde 5 80 uzanırken Luffy ağzını şapka ile örtüyordu.
Luffy savaşın başından beri o haldeydi :d Tek fark birisi karşısındaki adamı ne olursa olsun yenmek istedi,diğeri yerde yatan rakibin ayağa kalkmasını bekleyerek 12 saat boyunca dövdü.Aynı adam ne mogura ne de uyanış kullandı Snakeman formuna.Yine denk gitti.Bir karakter all in yapıyor diğer karakter ise all in yapmadan denk götürüyor.Şu anki Luffy'yi sorsan tüm yc1lerin üzerine koyuyorum adamı.Serideki en sevdiğim adam da kendisi ama benim açımdan gerçek bu.Tüm kek Luffy hiçbir zaman Kata'dan güçlü olmadı.
 
Yazarın gereken zamanda işlememesinden kaynaklı. Kaç arc sırf Luffy odaklı gitti. Wano'da bile Zoro'yu ve Sanji'yi eğitecek adam istese çıkartabilirdi. Tengu, Zoro'yu eğitirdi, eskilerden bir Ninja da Sanji'yi ama sadece Luffy'i haki konusunda eğitmeyi seçti maalesef. Luffy eğitim görürken, Kid'i bile hapishaneden çıkardı o an. :D

Oda'nın seçtiği yol bu maalesef. Neyse ki arada Zoro'nun kral haki ve kara kılıç üstünden hakisinin gelişebileceğini gösteriyor.



King ve Zoro olacağını sanmıyorum ama Sanji ve Queen'e kesin gibi bakıyorum.
Marco-King olursa bile 2,3 sayıdan öteye gitmez.Kaido karşısında tanklayanlardan birisi olur bence Marco.King de Zoro'ya kalır.
 
Zoro-nun laflara bak kaido-yu kesmeye gelmiş. Queen yerinde olacaktım king-e seslenip şu veledi çatıya çıkar derdim o sırada zoro altına yapmazsa bir şey bilmiyorum.
Bazıları burda yazdığımı zoro king abimizden korkarda altına yapar anlamış. Anlamanız gereken zoro kaido-nun karşısına çıkacağını duyunca korkar altına yapar olacaktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık