Hawkins'in fiziksel olarak Apoo'dan daha güçlü olduğunu nasıl çıkardın? Mesela Apoo bir eliyle Drake diğer eliyle Zoro blokluyor. Kid'den direkt net bir darbe alıyor (ve savunma pozisyonuna bile geçemiyor) ama kalkıp yoluna devam ediyor. Kaldı ki Apoo uzun kol kabilesinden...Fiziksel olarak Hawkins ezer üstelik adam stoğu yaptığında dayanıklığı çok fazla
Orochi-yi öldürcem diye denjiro-ya takılan adam için ağza asla alınmaması gereken şeyler diyor. Kaç bölümdür vücudundan hayalet kızın hayaleti geçince davrandığı gibi takılıyor şimdide yok sizin oyununuzu oynamayacam kaido kesmeye geldim diyor adamsan git queen-i kes apoo-yu kesmiş hava atıyor boş beleş karakterZoro ölümü kucaklamış adam. Kadio'ya yürümekten bahsediyor. King için altına edecek. Uyan artık. Titre ve kendine gel.
Gördüğüm en mükemmel yorum. %100 dogruluk payı var tabii kalpten gitmezse lsdjlsjdvosdjbsdZoro-nun laflara bak kaido-yu kesmeye gelmiş. Queen yerinde olacaktım king-e seslenip şu veledi çatıya çıkar derdim o sırada zoro altına yapmazsa bir şey bilmiyorum.
En ileri uçtaki Zoro haterleri bile boş beleş demedi adama. Seni tebrik ediyorum.Orochi-yi öldürcem diye denjiro-ya takılan adam için ağza asla alınmaması gereken şeyler diyor. Kaç bölümdür vücudundan hayalet kızın hayaleti geçince davrandığı gibi takılıyor şimdide yok sizin oyununuzu oynamayacam kaido kesmeye geldim diyor adamsan git queen-i kes apoo-yu kesmiş hava atıyor boş beleş karakter
Kimin kanı hocam ?Benden tüm Zoro'culara gelsin
Bu yolun sonunda kan var kan.
Bir hafta ara olduğunu düşünürsek pek de skip geçeceğin bir bölüm değil.Şu bölümü skip geçelim artık