Zaten öyle.Seni Zoro fanı ilan ediyorum.
Zaten öyle.Seni Zoro fanı ilan ediyorum.
Apoo mu Hawkins mi?? Aa pardon Zoro kesti ya Apoo dersiniz.Ölüm cerrahı mı kaldı yahu hepsi Zoro’nun getirini götürünü yapar bu bölümden sonra.Adam ittifakın Apoo’sunu Killer gibi kesip geçiyor.Cerrahlar novalar falan kırmızı halı arıyorlardır Zoro’nun önüne sermek için.Peçeteyi de unutmazlar.Kid de işte hırs yapıp metalden robot falan yapmaya kasıyordur.
Zurna daha güçlü tabii vodoo bebeğinden. Beşinci imparatoru K.O yapmışlığı var.Apoo mu Hawkins mi?? Aa pardon Zoro kesti ya Apoo dersiniz.
Çok yakında... Ay tepedeyken kelleyi alacak ve sonra güneşi selamlayacak rahat ol fandaş...@Mr.Bushido kutlu gün yakın mıdır? Zira o günün bugün olmadığını ikimizde biliyoruz.
Kaido'nun kellesi omzunda Wano'nun en yüksek tepesinde güneşi selamlar mı?
Haklısın ancak yine de One Piece'in 1000 sayılık bir seri olduğunu ve kendi türünden olan başka seriler ile kıyaslayınca kalite farkının bariz ortaya çıktığını unutmamak lazım. Bence şuanlık tek sorun animede çoğu sahnenin gereksiz uzatılmasıHer hafta seriyi yorumlamanın etkisi bu. Millet cidden sevmese ya da başarısız bulsa OP öyle takip edilecek bir seri değil zaten.
Apoo Hawkins'den net daha güçlüdür.Apoo mu Hawkins mi?? Aa pardon Zoro kesti ya Apoo dersiniz.
Fiziksel olarak Hawkins ezer üstelik adam stoğu yaptığında dayanıklığı çok fazlaApoo Hawkins'den net daha güçlüdür.
Zoro ölümü kucaklamış adam. Kadio'ya yürümekten bahsediyor. King için altına edecek. Uyan artık. Titre ve kendine gel.Zoro-nun laflara bak kaido-yu kesmeye gelmiş. Queen yerinde olacaktım king-e seslenip şu veledi çatıya çıkar derdim o sırada zoro altına yapmazsa bir şey bilmiyorum.