Abicim bırak parlasın ya. Ses etmeyin Oda sonra hic bisi cizmez. Apoo kimi kovaladi diyen Trolleri okuruz.Zoro ne kadar parlarsa onun 4-5 katı Luffy parlar. Ona göre sevinin Zoro fanları.
Abicim bırak parlasın ya. Ses etmeyin Oda sonra hic bisi cizmez. Apoo kimi kovaladi diyen Trolleri okuruz.Zoro ne kadar parlarsa onun 4-5 katı Luffy parlar. Ona göre sevinin Zoro fanları.
Yavaş yavaş hazırlıyor işte. Luffy'ninkini bir anda göstermişti, Zoro'ya da böyle bir yol çiziyor. Wano'da 3.gönderme oldu bu:Just to be clear, the Korean TL says that Brook thinks it's Zoro's Conqueror's Haki. Not just his "ambition"/"haki". Brook nereden biliyormuş kral hakiyi, bir kerecik gördün be reis. xd :/ Neden Zoro diye düşündü o da ilginç.
Ben çok sıkılmadım aslında ama Luffy ve Zoro görelim önerisine her zaman destek veririm.Sıkılmıştım 9 ırgat, Yamato görmekten. Versin bize Zoro, Luffy yemin ederim 3 aydır çok iyiye oy vermedim. Bu bölüm veririm.
O değil de Zoro'nun Kiku ile olan muhabbeti farklı olabilir. Yanında kaptanına kıvılcım attırdı Apo bir şey yapmadı, Kiku'nun koluna kesmiş bileti. Hayırdır Zoro ne iş, yamuk mu yapacan bize@RedTeroR bugün senin günün reyiz
Black Maria'nın saçlarını da tarıyormuş kendi saçı olsa iyi cinsel köleliğe devam...Reis Kral hakiyi salarsa sadece Wano ile kalmasına sevinirler
Sanji de saçlarını tarıyormuş şimdi telefon geldi mektepten
Götürdüğü ada da aşırı büyük. Gemilerden belli yani büyüklüğü. Bana da çok garip geldi.Reyiz Zoro kısımları normal de adam adayı alıp başka yere götürüyor. Bilemedin artık inş doğrudur.
Yaşnız Black Maria'nın saçlarını sen de ben de tararız ReisBlack Maria'nın saçlarını da tarıyormuş kendi saçı olsa iyi cinsel köleliğe devam...