Reyiz Zoro kısımları normal de adam adayı alıp başka yere götürüyor. Bilemedin artık inş doğrudur.Aman ağzını hayra aç Reis, ne fakesi ya
Reyiz Zoro kısımları normal de adam adayı alıp başka yere götürüyor. Bilemedin artık inş doğrudur.Aman ağzını hayra aç Reis, ne fakesi ya
Aynen öyle. Oda nın cidden ne yapacagi belli değil. Daha gecen sayı demir parçasıyla zoro ve drake tanklayan adam şimdi paket olmuş. Yani muhtemelen drake darbeyi indirmiş zoro da bitirici vuruşu yapmıştır ama bu kadar çabuk aradan çıkması saçma oldu bence de. Resimler gelince olayı daha net anlarız herhalde.@Chris Ben fake sandım he bu apoo en az 1000'e kadar uzatır diyordum, daha geçen bölüm iki nova karşıladı adam.
bence kaidonun adayı götürmesi soronun tek atmasından daha mantıklıReyiz Zoro kısımları normal de adam adayı alıp başka yere götürüyor. Bilemedin artık inş doğrudur.
Durun olm adamı Hulk yaptınız.Bu arc zoro hakkında şunu ögrendik öfkelendirmeyin reisi yoksa tek yerseniz.. ?
Bu adam doğru söylüyor hep böyle olmuştur mesela bakın burada Zoro'nun yanında parlamaktan gözleri kıvılcım atmış.Zoro ne kadar parlarsa onun 4-5 katı Luffy parlar. Ona göre sevinin Zoro fanları.