O yazıya 100 vermeyen hoca işten alınsın.Benim de Estetik ve Felsefe sınavım vardı Zoro'nun Apoo'yu kestiği yeri atıp "Kant görse inlerdi" yazmamak için zor tuttum kendimi.
O yazıya 100 vermeyen hoca işten alınsın.Benim de Estetik ve Felsefe sınavım vardı Zoro'nun Apoo'yu kestiği yeri atıp "Kant görse inlerdi" yazmamak için zor tuttum kendimi.
Ekrandan çıkıp bizi de teqleyecek yakında.Zoro Sanjiyi de kessin de kurtulalım şu seriden daha fazla okumak istemiyorum
On numara adamsın olum arada bir söylemek lazım bunu, az yazıp arada kaynıyorsun.O da bizden ayıpsın.
Dünyada hakisiyle Sanji'yi bayıltabilecek bir erkek yok.Zoro haki uyandırsa bu arctan sonra sanjiyle tartışmalarında haki salıp onu bayıltsa bence güzel makara olur Tabi sonra sanjide buna inat hakisini uyandırmalı.
Haki kullanmadan bayıltabilecek kadınsa çok.Dünyada hakisiyle Sanji'yi bayıltabilecek bir erkek yok.
Maria chan'ın kılıçtan saç tokalarını çıkaracak reyiz. Ulan savaş sırasında olana bak sjfhgsfsdHaki kullanmadan bayıltabilecek kadınsa çok.
Adam beni üzüp duruyor. ((((Şaka maka sen bu forumda gördüğüm en Sanji fanı olmayan Sanji fanısın lan
Zaten Jinbe gelince öyle olduğu belliydi de gelecekte geçer mi bunu düşünüyordum. Oradan kendi kurtulması da mümkün gözükmüyor. Yine bir şey olacak ama Sanji kaynaklı değil gibi.Kafasındaki şişlik sayısı bile 4... Sanji bu bölüm Maria'ya giderek Monster Trio'daki görevinden affını istemiştir.
queen vs sanji olacak için rahat olsun.Adam beni üzüp duruyor. ((((
Zaten Jinbe gelince öyle olduğu belliydi de gelecekte geçer mi bunu düşünüyordum. Oradan kendi kurtulması da mümkün gözükmüyor. Yine bir şey olacak ama Sanji kaynaklı değil gibi.