Yensin yensin Zoro'ya yetişmesi lazım sonuçtaKata'yı yendi zaten. Yeneceğine güvendik ama ben Luffy'nin Katakuri'den başta güçsüz olduğunu kabul etmiştim zaten.
Yensin yensin Zoro'ya yetişmesi lazım sonuçtaKata'yı yendi zaten. Yeneceğine güvendik ama ben Luffy'nin Katakuri'den başta güçsüz olduğunu kabul etmiştim zaten.
Ben Kaido karşısında grup olarak dalacaklar diyorsak luffyi "tam" yonkou olarak görmüyorum...Bu arctan sonra görürsün çeyreği, tamı.
Chopper bağırıyor olsa o an ona da benzer tepki vereceklerdi. Hani sahne ne kadar komedi olsa da Brook'un haki vurgusu yapması Zoro'nun ileride uyandıracağı ya da hali hazırda uyandırıp bilinçsizce saldığı h.hakiye gönderme olabilir tabi
One Piece'de hiçbir söz boşuna söylenmez.Mevzu tam da bu bence.
Bu zaten olacak gecikmesi can sıkıyor. Roger'ın sağ kolu üç haki türünü yalayıp yutmuşken Luffy'nin sağ kolunun seri boyunca "kanka bak kılıcımdan bilenem taşırabiliyom" diye gezecek hali yok sonuçta.Mevzu tam da bu bence.
Kafasındaki şişlik sayısı bile 4... Sanji bu bölüm Maria'ya giderek Monster Trio'daki görevinden affını istemiştir.Bölümün özeti kapakta.
Abazan Sanji adam olsun diye 3 kılıçlı bir yiğit tarafından kafasına vura vura eğitiliyor. "İşte böyle olacaksın!" deniyor.
Onu da Zoro keser rahat olZoro sırf senin hatrına bahçemdeki çimleri kesmeyeceğim bu hafta.
Kalkarsa her halükarda geçer. En azından Queen'e saldırmaya çalışabilir. Resmen ölüme terk etti Apoo'yu.Apoo tedavi'yi kaptırdığı icin queen'in onu yaşatmicağnın farkında bizim tarafa gecer yakın da.
Zoro yazıp durmayın arkadaş beğenmekten sıkıldım oyuna giremiyorumZoro oyun vakti bitti deyip teklemeye başlamış. Ulan madem ciddileşme zamanı geldi deyip gerçek gücünü göstermeye başlıyorsun şunu en başından beri yapsana !
Neyse 10277382. kez Zoro'nun Kaido'yu keseceğine gönderme yapıldı.