Apoo % kaçında idi onu soylemek lazım.Zoro başkası sayesinde açık bulup işi bitirdiyse 1'e 1 oldu Zoro kazandı desek mi acaba, Luffy'ci arkadaşlar belki biraz empati yaparlar bu sayede
Apoo % kaçında idi onu soylemek lazım.Zoro başkası sayesinde açık bulup işi bitirdiyse 1'e 1 oldu Zoro kazandı desek mi acaba, Luffy'ci arkadaşlar belki biraz empati yaparlar bu sayede
Toplam 5 g4 darbesi sonucu yenildi Dof.Luffy adamı dağa yapıştırdıktan sonra bir tane daha vursa kgg ye de gerek kalmayacaktı.O bölümlere bir bak sen tekrar unutmuşsun belli.G4 o kadar etkiliyse neden ilk seferinde inmedi? Geçeceksin dediğin gibi olsaydı tekrar kalkamazdı. İkinci sefer kalkışını araştırmanı öneririm.
Zoro yendi değildir o yüzden.Luffy'ye işliyor o tarife.Luffy yendiğinde handikaplı,Zoro yendiyse aslan .dApoo % kaçında idi onu soylemek lazım.
İşte yine eski sözlerin gün gelip ters teptiği zamana geldik.Apoo % kaçında idi onu soylemek lazım.
Hahaha çok etkilememiş en fazla red hawk gibi bir % götürmüştür.Apoo şimdi % kaçında idi? O darbeden sonra?
Ben Kid'den bahsediyorum bu arada.Kid vs Apoo muhabbeti.Ama tabii Luffy fanlarının taktiğini uygularsanız gayet 1 vs 1 de aldı hatta tekledi diyebilirsiniz.Adalık durumda yok zaten işiniz daha kolay.Zoro başkası sayesinde açık bulup işi bitirdiyse 1'e 1 oldu Zoro kazandı desek mi acaba, Luffy'ci arkadaşlar belki biraz empati yaparlar bu sayede
Adalık durum yok mu? Tüm ada ilacın peşinde.Hahaha çok etkilememiş en fazla red hawk gibi bir % götürmüştür.
Ben Kid'den bahsediyorum bu arada.Kid vs Apoo muhabbeti.Ama tabii Luffy fanlarının taktiğini uygularsanız gayet 1 vs 1 de aldı hatta tekledi diyebilirsiniz.Adalık durumda yok zaten işiniz daha kolay.
Son bölümde cizik bile yoktu adamın yüzünde gayet sapasağlam.Apoo % kaçında idi onu soylemek lazım.
Olayı görelim ben halledecem yüzdeyi ama Zoro da yüzdesinde ona da bakmak lazım o kadar gifters kestiApoo % kaçında idi onu soylemek lazım.
Kaçıyor ama hepsinden domuzlardan kaçtığı gibi.Dövüştü mü bakmam lazım.Bir Zoro ve Drake sahnesi verdi işte.Adalık durum yok mu? Tüm ada ilacın peşinde.
Bu arada Apoo'nun % si hesaplansın.
Vay be biz Luffy Kafa Dede gibi bir efsaneye savaştı o kadar koşturdu iş yaptı yine çatışmalara girdi hepsinde b.haki kullandı dediğim zamanları hatırladım... Hatta Dof tarafından da onaylanıyordu felan.Olayı görelim ben halledecem yüzdeyi ama Zoro da yüzdesinde ona da bakmak lazım o kadar gifters kesti